Plajda Türk Kahvesi Keyfi

Alışveriş Alışveriş Plajda Türk Kahvesi Keyfi

Tarihler: 29 Haziran 2011 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2011 Cuma

Firma: Osman Bey Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2011 ~ Tem 29, 2011

Osman Bey Kahvesi, yazın sevdiklerinizle yaptığınız tekne gezilerinde, pikniklerde, plajda ya da yazlıkta 30 saniyede hazır olacak eşsiz bir keyif sunuyor. Bu yaz ailenizle ya da arkadaşlarınızla yaptığınız sohbetlere köpüğüyle, telvesiyle Osman Bey Kahvesi eşlik edecek.

Osman Bey Kahvesi sade, orta şekerli ve şekerli seçenekleriyle kahve keyfini yaza taşıyor. Bu çeşitleriyle Osman Bey Kahvesi, güneşin kendini gösterdiği bugünlerde sevdiklerinizle teknede, plajda, yazlıkta ya da piknikte vakit geçirdiğiniz anlara en pratik şekilde eşlik ediyor.

Sadece 30 saniyede hazır olan Osman Bey Kahvesi’ni güneşli havalarda ocak başında beklemeden, köpük tutturmaya gerek kalmadan sadece sıcak su ekleyerek rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Tatile çıkmadan önce www.osmanbeykahvesi.com‘a uğramayı ve damak tadınıza en uygun çeşitten sipariş vermeyi unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT