Platinum Özel Bakım Serisi İle Sonbahara Merhaba

Alışveriş Alışveriş Platinum Özel Bakım Serisi İle Sonbahara Merhaba

Tarihler: 08 Ekim 2010 Cuma ~ 08 Kasım 2010 Pazartesi

Firma: J Beverly Hills

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2010 ~ Kas 8, 2010

PLATİNUM ÖZEL BAKIM SERİSİ İLE SONBAHARA MERHABA

Yazın güneş, deniz ve rüzgârın etkisiyle kuruyan, yıpranan saçları eski canlılığına kavuşturmak, sonbaharda da dünyaca ünlü yıldızlar gibi saçlarınızdaki ışıltıyla etrafınızdakileri büyülemek istemez misiniz?

Eğlenceli yaz günlerinin ardından tıpkı cilt gibi saçların da özel bir bakıma ihtiyacı olur. Saç köklerini olumsuz etkileyen UV ışınları, su ve rüzgâr, bir süre sonra saçların okside olmalarına, kurumalarına ve canlılığını yitirmelerine neden olur. Saçlarınıza canlılığını geri kazandırmanın yolu özel ve yoğun bir bakımdan geçer.

Lüksün, şıklığın ve stil sahibi olmanın büyüsünü keşfetmenizi sağlayan J Beverly Hills, Platinum Özel Bakım Serisi ile karşınızda… Yazın olumsuz etkilerinden yıpranan saçlarınızı, sonbahara daha sağlıklı ve güçlü olarak hazırlamak için tasarlanan Platinum Özel Bakım Serisi ile yeni mevsimde de göz kamaştıracaksınız…

Şampuan, Onarıcı Bakım Kremi ve Kür’den oluşan Platinum Özel Bakım Serisi, içeriğindeki 25 bitkisel öz ile özel olarak formüle edilmiştir. İçerdiği doğal özler sayesinde saçlarınızı beslerken nemlendiren bu saç bakım serisi, proteinin kenetleyici gücünü kullanarak, saçın temel yapısını güçlendirir ve canlandırır.

Dünyaca ünlü yıldızların vazgeçilmezi J Beverly Hills, içeriğinde % 100 bitkisel özler içeren ürünleri ile yalnız seçkin kuaför salonlarında satışa sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT