Playmobil Oyuncakları Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Playmobil Oyuncakları Türkiye’de

Tarihler: 30 Ekim 2006 Pazartesi ~ 01 Kasım 2006 Çarşamba

Firma: Playmobil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2006 ~ Kas 1, 2006
Çocukların rüyası gerçek oluyor!
Playmobil oyuncakları Türkiye’de

Çocuklara harika bir sürprizimiz var! Tüm dünyanın en sevilen oyuncakları arasında yer alan Playmobil artık Türkiye’de. DKare tarafından ithal edilen ve bugüne dek sayısız ödül kazanan Playmobil oyuncakları, zengin çeşitleri ve eğlenceli dünyasıyla tüm çocukların oyunlarını renklendirecek.

Kurulduğu günden bu yana tüm dünyanın gözdesi olmuş en seçkin oyuncakları ülkemiz pazarına sunan DKare, çocuklar için yepyeni bir sürpriz daha hazırladı. 30 yılı aşkın bir süredir dünyanın en çok tercih edilen oyuncakları arasında yer alan Playmobil artık Türkiye’de. 60’tan fazla ülkede bugüne dek milyonlarca satılan ve sayısız ödül kazanan Playmobil, ülkemizdeki çocukların da oyunlarını renklendirmeye hazır. Artık tüm çocuklar Playmobil’in benzersiz evrenine dalıp, eğlenceli ve yaratıcı saatler geçirebilecekler.

Güleç yüzlü karakterlerin, sevimli korsan gemilerinin, bilgiç tavşanların ve daha pek çok sayısız karakterin yer aldığı Playmobil evreni, çocukları sınırları olmayan ve yaratıcılıklarını konuşturabilecekleri bir oyun dünyasına davet ediyor. Playmobil evreninde rastlayacağınız tüm kadın, erkek, çocuk ve hayvanlar, Playmobil setlerinde bulunan bütün araç, taşıt ve binalarla uyum içinde kullanılabiliyor. Kısacısı Playmobil’deki her bir figür ve karakter, bir diğeriyle bir araya getirilebiliyor. Böylece çocuklar sonsuz bir tasarım olanağına sahip oluyorlar. Aynı zamanda Playmobil oyuncakları kullanılarak oluşturulan her türlü yapı ve mekan kolayca bozulup, farklı bir şekilde yeniden bir araya getirilebiliyor. Playmobil çocuklara pek çok farklı temaya sahip oyun setleri sunuyor. Üstelik bu temaların her biri, diğeriyle birleştirilebildiği için miniklerin oyun evreni zaman içerisinde giderek büyüyor. Tabii ki yaratıcılıkları ve el becerileri de aynı olanda gelişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT