Polarisli Olduk, Okulları Doldurduk

Alışveriş Alışveriş Polarisli Olduk, Okulları Doldurduk

Tarihler: 11 Eylül 2006 Pazartesi ~ 15 Eylül 2006 Cuma

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2006 ~ Eyl 15, 2006
POLARİSLİ OLDUK, OKULLARI DOLDURDUK

POLARİS’DEN GELENEKSEL “ÖĞRENCİLER İÇİN HEDİYELİ ALIŞVERİŞLER” KAMPANYASI BAŞLADI. POLARİS’İN 2006-2007 BIDI KOLEKSİYONUNDA YER ALAN OKUL AYAKKABILARINDA BAZI MODELLERDE UYGULANAN KAMPANYA KAPSAMINDA, AYAKKABI ALIŞVERİŞLERİNDE TÜM ÖĞRENCİLERE ÇANTA VEYA KALEMLİK POLARİS’DEN HEDİYE!

Sağlıklı ayakkabı dendiğinde ilk akla gelen marka olan Polaris’in yeni sezonda ürettiği okul ayakkabılarında 5 noktalı özel tabanlı modelleri ilk kez yer alıyor. Öğrencilerin yoğun okul temposuna uygun, rahat ve sağlıklı ayakkabılar üreten Polaris gelişme çağındaki çocukların ayak yapılarını ve şekillerini bozmadan giyecekleri güvenli ürünler sunuyor.

Polaris, “ÖĞRENCİLER İÇİN HEDİYELİ ALIŞVERİŞLER” Kampanyası ile öğrencilerin okul alışverişlerine destek oluyor. Markanın ayak sağlığını ön planda tutan okul ayakkabıları, şıklığı ve kalitesiyle 71 farklı seçenek sunuyor. Türkiye genelinde ki tüm Polaris Shoplar da geçerli olan “Çanta, kalemlik seti hediyeli okul kampanyası” öğrencileri mutlu ediyor.

Kız öğrenciler için kalpli ve çiçek kabartmalı babetler ile erkekler için üretilen bantlı modeller çocukların beğenisine sunuluyor. Tüm okul ayakkabıları grubunda yer alan modeller ile Polaris öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Öğrenci ayakkabılarında yer alan modeller 32.90 YTL ile 55.90 YTL fiyatları arasında Polaris mağazalarında satışa sunuluyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT