Polly’nin Renkli Dünyası Kız Çocuklarının Yeni Favorisi

Alışveriş Alışveriş Polly’nin Renkli Dünyası Kız Çocuklarının Yeni Favorisi

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Polly

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Tem 23, 2009
Polly’nin Renkli Dünyası Kız Çocuklarının Yeni Favorisi
Dünyanın bir numaralı minik bebeği Polly Pocket, renkli ve hareketli dünyasına tüm çocukları davet ediyor.

Tüm dünyada, minik olma özelliği ve zengin aksesuarları ile kız çocuklarının yanından ayıramadıkları yeni oyun arkadaşları Polly Pocket’ın Türkiye macerası başlıyor. Bol aksesuar avantajı ile çocukların yaratıcılıklarını geliştiren ve farklı oyunlar yaratmalarına imkan veren minik Polly Pocket ve arkadaşları, çocukların yeni eğlencesi olacak. Birbirinden keyifli oyun setleri ile Polly Pocket, çocuklarınızın keyifli saatler yaşamasını sağlayacak.

Polly Macera Parkı’nda
Yazın gelmesini fırsat bilen Polly Pocket, soluğu Macera Parkı’nda alıyor. Macera Parkı’nda yunusların üzerine binen, okyanus kaplumbağası ile suda oyunlar oynayan, kaydıraktan serin sulara dalan Polly, minikleri sınırsız eğlencesine davet ediyor. Polly’nin miniklere en büyük sürprizi ise sıcak veya soğuk su ile rengi değişen saçları. Sıcak su ile saçları sarı olan Polly’nin soğuk suda ise saçları şeker pembesi oluyor. Minikler havuzda geçirdiği keyifli dakikalardan sonra şezlongunda güneşin tadını çıkaran Polly’in Macera Parkı’na bayılacaklar. Birbirinden renkli aksesuarları ile Macera Parkı, bu yaz oyunların vazgeçilmezi olacak.
Sınırsız eğlencenin en minik adresi olan Polly’nin yaz maceraları “Polly ve Arkadaşları Yaz Tatilinde” ve “Polly Seyahatte” setleri ile devam ediyor.
Çeşitli oyun setleri, sayısız kıyafetleri, birçok aksesuarı ve sevimli Pıtırcıklar’ı ile tüm dünyada çocukların en iyi oyun arkadaşı olan Polly Pocket serisi, uygun fiyatları ile Türkiye’nin seçkin oyuncak mağazalarında yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT