Prelox Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Prelox Türkiye`de

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2008 Cumartesi

Firma: Prelox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 10, 2008
“PRELOX” TÜRKİYE’DE…

Ereksiyon yeteneğini arttırdığı klinik olarak ispatlanmış, devrimsel bir formül, dünya çapında sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin en çok tercih ettiği ürün “PRELOX®” Pharma Nord güvencesiyle Türkiye’de…
Dünyada çeyrek yüzyıldır lider besin takviyesi üreticisi olan Pharma Nord, cinsel zevki ve performansı arttırmanın güvenli ve tamamen doğal bir yolu ile besin takviyesi pazarına yepyeni bir soluk getiriyor.

“PRELOX®” erkeklerin cinsel sağlığa kavuşmasını sağlayan oldukça etkili bir besin takviyesidir. Zamanın azalttığı cinsel zevki ve ihtirası yeniden yakalamanıza yardımcı olur. Reçeteli ilaçların sahip olduğu, tehlikeli yan etkilere sebep olmaksızın bunu güvenli ve doğal bir şekilde yapar.

Ereksiyon ( sertleşme) kalitesini iyileştirme anlamında doğal bir yol olan “PRELOX®” daha zevkli ve tatminkâr cinsel yaşama olanak sağlıyor. Sertleşmeye yardımcı olarak satılan diğer preparatlardan farklı olarak kalple ilişkili komplikasyonlara yol açmaması ve içkiyle kullanılmasının herhangi bir risk oluşturmaması sebebiyle dikkat çekiyor. Diğer preparatlar birkaç saatlik etki sağlarken, PRELOX® cinsel uyarı olduğu takdirde etkisini ilk kullanımdan itibaren artırarak devam ettiriyor.

“PRELOX®”’un erkeklerin ereksiyon olma ve sürdürme yeteneğini ciddi oranda arttırdığı klinik olarak ispatlanmıştır. Cinsel performansınızı yeniden kazanmanızı, performans endişesine son vermenizi, güveninizi yeniden kazanmanızı ve artık mümkün olmadığını düşünmeye başladığınız zevk ve tatmini elde etmenizi sağlar.

PRELOX® ile ABD ve Avrupa’da gerçekleştirilen üç klinik çalışmada ürünün cinsel performansı arttırmadaki etkinliğini bilimsel olarak ortaya koymuştur. Bu çalışmalarda, PRELOX® kullanıcılarının neredeyse %85’i, ürünün, erektil fonksiyonu iyileştirdiğini belirtmiş ve PRELOX® kullanıcılarının %70’den fazlası, ereksiyon başlatmanın ve sürdürmenin daha kolay olduğunu ifade etmişlerdir. New York Üniversitesi Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen bir çalışmada, çalışmaya katılanların %80’den fazlası, cinsel aktivitede bulunma yeteneği anlamında PRELOX®’un etkili olduğunu ifade etmişlerdir.

Etkinliğini daha da kanıtlar şekilde, PRELOX®’a, erektil fonksiyon bozukluğu semptomlarını azalttığı için ABD patenti (ABD 6.565.851 B2) verilmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT