Premier ZigWild Trail ile Kadınlar Durdurulamayacak!

Alışveriş Alışveriş Premier ZigWild Trail ile Kadınlar Durdurulamayacak!

Tarihler: 13 Eylül 2011 Salı ~ 13 Ekim 2011 Perşembe

Firma: Reebok Premier ZigWild Trail

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2011 ~ Eki 13, 2011

Reebok koşuyu seven kadınları, yeni Premier ZigWild Trail koşu ayakkabısı serisiyle buluşturuyor. Mükemmel enerji dengesi ve performans desteği sunan patentli ZigTech tabanıyla birleştirerek tasarlanan Premier ZigWild Trail ile kadınlar durdurulamayacak.

Premier ZigWild Trail, her türlü zeminde kullanılabilen dayanıklı bir dış tabana ve file yapısı ile sert koşullara direnen üst sayaya sahiptir. Premier ZigWild Trail’in teknolojisi, spor esnasında karşılaşacağınız engelleri kaldırır ve ayağın yeri daha iyi kavramasını sağlar.

Koşularını tekstil ürünleri ile tamamlamak isteyen kadınlar için performansı arttıran Celliant™ lifler ile dokunmuş ZigTech tekstil ürünleri ise vücuttaki oksijen seviyesini arttırarak kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olur.

Tüm koşular için geliştirilen Premier ZigWild Trail ve ZigTech tekstil ürünleri ile spor esnasında bile şıklığınızdan ve rahatlığınızdan ödün vermeyeceksiniz. Premier ZigWild Trail ayakkabıları 216 TL’ye, ZigTech tekstil ürünlerini ise 57,50 TL’ den başlayan fiyatlarla tüm Reebok mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT