Profilo`dan İki Yeni Derin Dondurucu

Alışveriş Alışveriş Profilo`dan İki Yeni Derin Dondurucu

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni derin dondurucuları ile artık et, tavuk ve balık ürünlerini ya da meyve ve sebzeleri çok daha uzun süre saklayabilir, sebzeleri mevsiminde dondurup yıl boyu tüketebilirsiniz…

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketici alışkanlıklarına paralel olarak ürün gamını yenilemeyi ve geliştirmeyi sürdürüyor. Özellikle derin dondurucu konusunda Türk tüketicisi iki ana konuya önem veriyor. Bunlardan birincisi memleketlerinden gelen organik ve mevsiminde sebze ve meyveleri saklamak ve sağlık açısından bunları uzun süre koruyarak tüketebilmek, diğeri ise örneğin Kurban Bayramı gibi özel günlerde örneğin fazla miktardaki et ürünlerini de yine en sağlıklı şekilde saklayabilmek. Bu nedenlerden ötürü giderek artan derin dondurucu talebini karşılamak üzere Profilo iki yeni derin dondurucu DF6026W2VV ve DF6038W2VV kodlu ürünleri müşterilerinin beğenisine sundu. Beyaz renkli derin donduruculardan 230 lt hacimli DF6026W2VV 86.2x116x66 cm boyutlarında iken daha büyük bir dondurucuya ihtiyaç duyanlar için de 371 lt hacimli 88,5x162,5x66 cm boyutlarında olan geniş model üretildi.

Derin dondurucu sadece kısmen doluyken kullanılan yarım yük ekonomi tuşu kullanımda ekonomi sunarken, şok dondurma özelliği de dondurucuya yerleştirilen gıdaların besin değerini ve içinde bulunan vitaminleri kaybetmeden hızlı bir şekilde donmasını sağlıyor. Profilo’nun yeni derin dondurucularında ayrıca dondurucudaki sıcaklığın yükseldiğini ve yiyecekleriniz için tehlikeli olabileceğini ikaz eden alarm özelliği de bulunuyor. Profilo yeni sandık tipi derin dondurucularda yiyecekleriniz uzun süreli elektrik kesintilerinde bile 50 saate kadar muhafaza edilebiliyor.

A + enerji sınıfında olan doğa dostu yeni Profilo derin dondurucular hem çevremizi korurken bu özellikleri sayesinde bütçenizi korumayı da ihmal etmiyor.,Ayrıca derin dondurucunuzun kuru ve iyi havalandırılmış bir yere yerleştirilmesi, doğrudan güneş ışınlarına maruz kalmaması ve kalorifer peteği ya da ocak gibi ısı kaynaklarından uzak olması da ayrıca enerji tasarrufu sağlayarak aile bütçesine ve çevre korumaya ekstra katkı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT