Profilo Küçük Ev Aletleri İle Yılbaşı Sofranızı Çabucak Hazırlayın, Eğlenceyi Kaçırmayın!

Alışveriş Alışveriş Profilo Küçük Ev Aletleri İle Yılbaşı Sofranızı Çabucak Hazırlayın, Eğlenceyi Kaçırmayın!

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 31, 2010

Profilo Küçük Ev Aletleri, blender, mini robot, su ısıtıcıları, narenciye sıkacağı, çay makinesi ile yılbaşı sofrasını çabucak hazırlamanıza yardımcı olacak. Saç kurutma makineleri ve saç şekillendiriciler ise geceye kolaylıkla hazırlanmanızı sağlayacak.

Profilo Küçük Ev Aletleri, yılbaşı gecesini evinde ailesi ve dostlarıyla geçireceklere büyük kolaylık sağlıyor. Profilo blender, mini robot, su ısıtıcılar, narenciye sıkacağı ve çay makinesi mükemmel bir sofra hazırlamak için mutfakta en büyük yardımcınız.

Sebze ve meyveleri soyup parçalayan, çırpma ve doğrama özelliğine sahip, tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilen Profilo Blender modelleri ve Mini Robotu sayesinde, yılbaşı yemekleri ve gece boyunca sürecek ikramlar için yapacağınız ön hazırlık çok kısa sürede tamamlanabiliyor. Pratik ve şık Profilo Su Isıtıcıları ise yemek hazırlarken, elinizin altında bulunması gereken sıcak suyu hep hazır tutup, zaman kaybetmenizi önlüyor.

Yılbaşı gecesi televizyon seyrederken ya da yılın ilk günü sabah kahvaltısında taptaze meyve suyu ikram etmek de artık çok kolay. Mutfak tezgahlarına renk katan Profilo Narenciye Sıkacağı 1 lt’lik haznesiyle çok kısa sürede tüm ev halkına yetecek miktarda meyve suyunu hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Meyve suyu yerine çay tercih edenler ise Profilo çay makinelerinin sunduğu pratik kullanımdan yararlanabiliyor. Klasik çaydanlık yöntemiyle aynı şekilde ve aynı lezzette ama çok daha kısa zamanda çayınızı hazırlayan Profilo çay makinelerinin kaynama konumundan sıcak tutma konumuna otomatik olarak geçebilme özelliği ile yılbaşı gecesi boyunca çay keyfinizin sürekli olmasını sağlıyor.

Mutfakta iş bitince sıra kişisel bakıma geliyor. Profilo küçük ev aletleri kişisel bakım grubunun rahat ve pratik kullanımlı saç şekillendirici ve saç kurutma makineleri bu konuda da en büyük yardımcınız. Fırça, bukle maşası ve saç düzleştirici olmak üzere dört farklı saç şekillendirme aparatının hepsi Profilo saç şekillendiricide bir arada bulunuyor. Saçınızı güzel bir form ile sadece kurutmak istiyorsanız da, saç şeklinin daha iyi korunmasına olanak sağlayan hissedilir soğuk hava üfleme özelliği bulunan Profilo saç kurutma makineleri tam da istediğiniz özellikleri taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT