Profilo’nun Yeni Buzdolapları Sebze ve Meyvelerin Tazeliğini İki Kat Daha Uzun Süre Koruyor!

Alışveriş Alışveriş Profilo’nun Yeni Buzdolapları Sebze ve Meyvelerin Tazeliğini İki Kat Daha Uzun Süre Koruyor!

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

Profilo’nun yeni buzdolaplarında bulunan “HydroPlus” çekmecesi, normal buzdolaplarındaki sebze çekmecelerine oranla sebze ve meyvelerin tazeliği çok daha uzun süre koruyor. Yeni profilo buzdolaplarında elma 4 ay, lahana 2 ay havuç ise 2.5 ay boyunca taptaze kalıyor.

Yalın, fonksiyonel ve dayanıklı ürünlerle öne çıkarak tüketicilerine güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunmaya devam eden Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yenilenen buzdolabı serisi, gıdaları çok daha uzun süre taze tutan gıda koruma sistemleriyle donatıldı. Profilo’nun yeni solo buzdolapları BD5703ANFH, prestij serisi BD5703ANFS, BD5772PNFI ve BD5710ANFI kodlu modellerinde bulunan HydroPlus özelliği, meyve ve sebzelerin tazeliğini 2 kat daha uzun süre korumasını sağlıyor.

HydroPlus çekmecesinde saklanan meyve ve sebzeler, normal buzdolaplarının sebzeliklerindekine oranla çok daha uzun süre taze kalıyor. Örneğin, normal sebzelikteki havuçlar en fazla 40 gün tazeliğini korurken HydroPlus çekmecesinde 80 gün taze kalabiliyor. Bu süreler lahana için 20 gün yerine 60 gün, enginar için 10 gün yerine 25 gün, Brüksel lahanası ve kereviz için ise 10 gün yerine 20 gün. Meyvelerde ise saklanma rekoru elmada... Normal sebzeliklerde 50 gün saklanabilen elmalar, HydroPlus çekmecesinde 120 güne kadar taze kalıyor. Kayısı ve kiraz 7 gün yerine 14 gün, nektarin 7 gün yerine 20 gün, armut ise 30 gün yerine 50 gün tazeliğini koruyor. Pazardan aldığınız sebzeleri artık hemen pişirmek zorunda değilsiniz, HydroPlus çekmecesinde çok daha uzun süre saklayabilirsiniz. Ayrıca, aldıklarınızı çok uzun süre koruyabileceğiniz için az alıp, sık sık alışverişe çıkmanız da gerekmez. Sebze ve meyveleri daha fazla alıp, ihtiyaç oldukça kullanabilirsiniz.

HydroPlus çekmecesi meyve ve sebzeleri normal sebzelikteki saklama sürelerinden iki kat daha uzun süre taptaze korurken, ChillerPlus çekmecesi de et ve balık gibi ürünleri uzun süre bozulmadan saklamaya olanak sağlıyor. Bu bölüm, buzdolabının diğer bölümlerinden daha soğuk olduğu için özellikle yaz aylarında içecekleri saklamak için de ideal. Ayrıca HydroPlus ve ChillerPlus bölümlerinin teleskopik çekmece özellikleri sayesinde yiyeceklere ulaşmak da artık çok daha kolay ve pratik.

Profilo, derin dondurucuları alta yerleştirilmiş ve hepsi solo olan bu modellerde farklı renk tercihleri de sunuyor. BD5772PNFI kodlu buzdolabı parmak izi bırakmayan INOX dış yüzeye sahip iken, gri çizgili BD5703ANFS modeli ile beyaz BD5703ANFH ve LED elektronik özellikli beyaz BD5710ANFI kodlu modeller farklı seçenekleri oluşturuyor. Bu buzdolaplarında bulunan LED iç aydınlatma sayesinde ise dolap içerisindeki yiyecek ve içeceklerin durumu çok daha net görülebiliyor ve dolabın kapağını açınca çok şık bir aydınlatma elde ediliyor.

Profilo’nun yeni kombi modelleri BD5703ANFH, BD5703ANFS, BD5772PNFI ve BD5710ANFI buzdolapları A+ enerji sınıfında ve A sınıfına oranla % 23 oranında daha az enerji tüketiyor. Ayrıca, iç gövdenin arka duvarında yer alan ekstra geniş hava kanalları sayesinde, soğutucunun her bölümünün aynı sıcaklıkta olmasını sağlayan Multi Flow Fan Sistemi ile ısı tüm kademelerindeki eşit dağılıyor. Bu özel ısı dağılım sistemi ile yiyeceklerin daha kısa sürede soğutularak tazeliğini koruması sağlanıyor.

Yeni buzdolaplarında bulunan VitaPlus özelliği de buzdolabının içerisindeki sıcaklığı sabit tutarak gıdaların uzun süre en iyi koşullarda ve kıvamında korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, BD5772PNFI modelindeki LCD Elektronik özelliği ve BD5710ANFI modelindeki yeni LED elektronik ile buzdolabının soğutucu ve derin dondurucu bölümlerinin sıcaklıkları birbirinden bağımsız olarak ayarlanıyor ve buzdolabının üzerindeki ekranda elektronik olarak gösteriliyor. Buzdolaplarında bulunan “Tatil modu” özelliği ise soğutucu bölümünün sıcaklığını 14 derecede tutarak buzdolabının daha az enerji tüketmesini sağlıyor. LCD elektronik özelliğin bir başka fonksiyonu ise alarm. Alarm düzeneği kapı açıldığına ya da iç ısı herhangi bir nedenle yükseldiğinde harekete geçerek uyarıyor. Profilo soğutucu da bulunan LCD elektronik özelliği ayrıca hızlı soğutma ve hızlı dondurma olanağı da sağlıyor. Hızlı soğutmada soğutucunun sıcaklığı 2 dereceye indirilerek dolaba yeni yerleştirilecek malzemelerin çabuk soğuması sağlanıyor. Gereksiz enerji tüketimini engellemek için de buzdolabı yaklaşık 6 saat sonra bu modan çıkarak, normal çalışmasını sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT