Pronet’in `Tavsiye` Kampanyası Büyük İlgi Görüyor

Alışveriş Alışveriş Pronet’in `Tavsiye` Kampanyası Büyük İlgi Görüyor

Tarihler: 06 Kasım 2006 Pazartesi ~ 08 Kasım 2006 Çarşamba

Firma: Pronet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2006 ~ Kas 8, 2006

Pronet’in “Tavsiye” kampanyası büyük ilgi görüyor

Evinde ya da işyerinde Pronet alarm sistemi olmayan yakınlarına Pronet’i önerenler kazanmaya devam ediyor. 31 Aralık tarihine kadar Pronet alarm sistemlerini yakınlarına tavsiye edenler bu kampanyadan yararlanabiliyorlar. Böylece Pronet aboneleri, mevcut alarm sistemlerini ücretsiz kullanma hakkına sahip oluyorlar.

Güvenlik sektörünün lider markası Pronet’in “Tavsiye” kampanyası büyük ilgi görüyor. Kampanya tüm Pronet abonelerine, alarm sistemlerini ücretsiz kullanma fırsatı sunuyor. Ev ve işyerinde Pronet alarm sistemi bulunan herkes 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan “Tavsiye” kampanyasından yararlanabiliyor. Pronet aboneleri kampanyaya kolaylıkla katılabiliyor. Tek yapılması gereken Pronet’i tavsiye etmek. Böylece, tavsiye eden kişinin ismini söyleyerek abone olan her yeni Pronet abonesin sayısı 3’ü geçtiğinde, tavsiye eden kişi kendi alarm sistemini o sayının iki katı kadar ay süresince, yani 6 ay boyunca ücretsiz kullanıyor.

Kampanyada üst limit yok. Böylelikle, bu kampanya ile Pronet aboneleri alarm sistemlerini yıllarca ücretsiz kullanabiliyorlar. Ayrıca bu kampanyanın yanı sıra, Pronet’in abonelerine sunduğu 1’e 1 ücretsiz kullanım uygulaması da devam ediyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi www.pronet.com.tr adresinden ve Pronet’in 444 1 911 numaralı çağrı merkezinden alınabilir.

Ev ve işyerlerine kurulan Pronet alarm sistemleri, Pronet Alarm Merkezi tarafından 365 gün 24 saat kesintisiz takip ediliyor. Ülkemizde pazar lideri konumunda bulunan Pronet, hırsızlık ya da soygun gibi durumlarda önleyici unsur olmasının yanı sıra yangın, acil sağlık sorunları, panik ve gaz kaçağı gibi acil yardım gerektiren tüm anlarda hizmet ve destek sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT