Provamel Pirinç Sütü ile geleceğinizi sevin…

Alışveriş Alışveriş Provamel Pirinç Sütü ile geleceğinizi sevin…

Tarihler: 26 Haziran 2009 Cuma ~ 26 Temmuz 2009 Pazar

Firma: Provamel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2009 ~ Tem 26, 2009
Provamel Pirinç Sütü ile geleceğinizi sevin…
Sağlığını düşünen herkes bilir ki doğal ve bitkisel ürünler çok faydalıdır. Provamel Pirinç Sütü ise hayvansal gıdalara alternatif bitkisel ürünlerin, lezzetli ve besleyici olduğunun gerçek bir kanıtı…Provamel Pirinç Sütü’nün içindeki tüm etken maddeler doğal tarım teknikleri kullanılarak üretiliyor. Böylece Provamel Pirinç Sütü doğanın kendisi kadar saf bir lezzete de sahip oluyor.

Yüzde yüz bitkisel olan Provamel Pirinç Sütü’nün içeriğindeki bütün maddeler doğal tarım metotları ile üretiliyor. Laktoz ve inek sütündeki kadar protein içermeyen Provamel Pirinç Sütü’nün doymuş yağ oranı çok düşük. Yağ içermeyen Provamel Pirinç Sütü diyet listelerinin de vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Az miktarda protein içermesine karşın kompleks karbonhidratlar açısından çok zengin. Provamel Pirinç Sütü ayrıca kalsiyum, B12, B13 vitaminleri ve demir ile güçlendirilerek gerçek bir besin deposu.

Provamel Pirinç Sütü’nün faydaları saymakla bitmiyor. İnek sütünden farklı olarak laktoz içermemesinden dolayı laktoz alerjisi olanlar için de ideal bir besin kaynağı. Kronik rahatsızlıklardan nedeniyle sağlıklı beslenme konusunda hassas olan kişiler için de kolesterol içermemesi çok büyük avantaj.
Provamel Pirinç Sütü başta sağlıklı ve dengeli beslenmek isteyenler olmak üzere enerji verdiği için yoğun spor yapan kişiler tarafından da çok ilgi görüyor. Herhangi bir hayvansal gıda içermediğinden vejetaryenler için uygun bir lezzet kaynağı. Provamel Pirinç Sütü protein hazımsızlığı yaşayanlar ve kolesterol diyeti yapanlar için de ideal bir içecek.

Pek çok şekilde tüketilebilen Provamel Pirinç Sütü’nün öncelikle kendine özgü lezzetini anlamak için sade olarak içmenizi öneririz. Ancak diğer taraftan inek sütünün kullanıldığı her yerde tüketebilirsiniz. Kahvaltı gevrekleriyle, soslarda, tatlılarda kullanabileceğiniz gibi kahvenizle ile tadını çok beğeneceksiniz. Provamel Pirinç Sütü, hem kendine özgü hoş tadı hem de sağlık açısından faydaları ile Türk tüketicilerinin de favorisi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT