Puma`dan 2008 Sportlifestyle Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Puma`dan 2008 Sportlifestyle Kampanyası

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 22 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 22, 2008

PUMA 2008 SPORTLIFESTYLE TANITIM KAMPANYASINI RENKLİ GECELERLE ŞEHİRLERE TAŞIYOR

Dünyaca ünlü spor markası PUMA, 2008 Sportlifestyle kampanyası çerçevesinde 14 ülkede toplam 22 şehirde tanıtım etkinlikleri düzenliyor.
Renkli gösterilerin gerçekleştiği etkinliklerde, PUMA RUNWAY kampanyasında yer alan Paolo Nutini’nin platin plak sahibi albümü “These Streets”ten “New Shoes” isimli şarkısı ile çekilen reklam klipi, projeksiyonla katılımcılara gösteriliyor ve yeni PUMA RUNWAY koleksiyonu tanıtılıyor.

Paolo Nutini, kendine özgü enerji ve stili ile PUMA Runway kampanyası’yla özdeşleşen bir isim. PUMA’nın Nutini ile yarattığı sinerji, kampanya boyunca gerçekleşecek etkinliklerle de kendini göstermeye devam edecek. PUMA Runway koleksiyonu, sportif etkilerin stil sahibi bir tarzla buluştuğu özel bir koleksiyon. Kadın-erkek giysi, aksesuar ve ayakkabı ürünlerinden oluşan ve koşma performansına odaklanan Runway, PUMA için Pekin Olimpiyatları açısından da büyük önem taşıyor ve markanın temel stratejisinin merkezinde yer alıyor. Kampanya boyunca sıklıkla kendine yer bulan Cell Meio ayakkabı modeli de yeni sezon koleksiyonunun gözde ürünü.

Etkinlikler, Görsel Bir Şölene Dönüşüyor!
Zenith Optimedia International ve Posterscope Global, London ajanslarının organize ettiği kampanya etkinleri boyunca PUMA, Capetown, Dubai, Mumbai ve Moskova gibi canlı ve gözde şehirlerdeki tüketicileriyle buluşuyor. Hareketli bir gece hayatı olan bu şehirlerde yaz boyunca hafta sonu gerçekleşecek etkinlikler, görsel olarak etkileyici konseptiyle büyük ilgi toplayacak. Etkinlikler boyunca, ses sistemi gibi tüm gereklilikleri karşılayan özel donanımlı bir araçtan istenilen her yerde projeksiyon gösterimi yapılabilecek.
Büyük bir ilgi uyandıran PUMA geceleri ve projeksiyon gösterimleri 31 Temmuz’da Dubai ve Johannesburg’daki etkinliklerle start aldı. Tanıtımı yapılan PUMA Runway koleksiyonu PUMA satış noktalarında tüketiciyle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT