Puma İlkbahar / Yaz 2012

Alışveriş Alışveriş Puma İlkbahar / Yaz 2012

Tarihler: 14 Mart 2012 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2012 Pazartesi

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2012 ~ May 14, 2012

2012’de zaman kavramı gerçekten de hep aklımızda olacak..! Londra Olimpiyatlarında zamana karşı rekor denemeleri… Eski Maya Takvimi her türlü potansiyel için çağrı yapıyor… İngiltere Kraliçesi’nin tahttaki 60. yılına istinaden kutlamaların yapılacağı Pırlanta Jübilesi… Ve ayrıca, 4 yılda bir gelen artık yıldayız.

Fakat nereye gidilecek, kiminle olunacak ve ne giyilecek soruları tüm bunlara rağmen zamanımızın en büyük soruları olarak karşımızda duruyor! PUMA, 2012 İlkbahar - Yaz koleksiyonunda, herkes için maksimum stil ve mutlak mutluluk sağlayacak rekabetçi fiyat yapısına sahip, gösterişli, seksi ve sportif saat serisini sunmaktan memnuniyet duyuyor. Gösterişli modellerimiz, saat dünyasında en ince, en hafif ve en kolay kullanılabilecek seçenekleri sunarken, aynı zamanda kullanım özgürlüğü ile gerçek stil sahibi olmanızı sağlayacak tasarımları yaratma misyonumuzu yansıtıyor.

MOTORSPORT ERKEK SERİSİ: Titanyum Koleksiyonu

PUMA, günümüzün tasarım ve hareket odaklı çağdaş erkeklerinin yaşam tarzına uygun olarak Titanyum Koleksiyonu’nu hazırladı. Bu su geçirmez ve kronograflı koleksiyon, PUMA’nın iyi görünmek ve tasarım açısından mükemmel hissetmek odaklı estetik anlayışını belirgin hale getiriyor. Her saat, gösterişli, büyük kasalı ve titanyum kaplama bezel ile, mat titanyum rengi zemin üzerine belirgin PUMA kırmızısı ve beyaz kadran içi göstergeleri ile tasarlanmış.

PUMA Tasarım ekibi, titanyum metalik ışıltıya sahip yeni modelleri motor sporlarıyla ilgilenen çağdaş şehirli erkekler için tasarladı. Yeni Titanyum serisi, Hero, Curve, Wheel Chrono, Counter Chrono ve Boost olmak üzere beş farklı tarza sahip. www.ersa.com.tr 444 ERSA (37 72)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT