Puma Sonbahar-Kış Women Koleksiyonu Kendinden Emin Çizgiler Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Puma Sonbahar-Kış Women Koleksiyonu Kendinden Emin Çizgiler Sunuyor

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 10 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: Puma Women

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 10, 2008
PUMA® SONBAHAR-KIŞ WOMEN KOLEKSİYONU KENDİNDEN EMİN ÇİZGİLER SUNUYOR!
Dünyaca ünlü spor ve günlük giyim markası PUMA’nın 2008 Sonbahar – Kış Women Koleksiyonu, günümüzün temposuna ayak uydurmak isteyen bayanlar için spor ve modayı birleştiren tasarımlarla kendinden emin çizgiler sunuyor.
2008 Sonbahar-Kış PUMA Women Koleksiyonu, özellikle çok yönlü bir yaşam tarzını benimsemiş ve her durumda ve ortamda mükemmel görünmek, farklı hissetmek isteyen bayanlara hitap ediyor. İster spor salonunda ya da gece dışarıda tüm ihtiyaçlara cevap veren PUMA Women koleksiyonu; tekstil, ayakkabı ve aksesuarlarıyla sportif çizgilerin ve stil sahibi tasarımların mükemmel kombinasyonunu sunuyor. Sofistike renklerin kullanıldığı bu özel koleksiyon, sportif tarzın yanı sıra farklı çizgileriyle de modayı her zaman ön planda tutuyor.

PUMA 2008 Sonbahar-Kış Women Koleksiyonu, esin kaynağı ve farklı konsepti ile dikkat çekiyor. İskoçya’ya özgü kültürel bir etkinlik olan “Highland Games” adı verilen festivallerden esinlenen koleksiyon, sıra dışı bir tarz sunuyor. Koleksiyonda göze çarpan materyaller arasında, balıksırtı desenli kumaşlar, tüvit, yün ve süet yer alıyor. Soft renklerin arasında göze çarpan desenler, vücuda yumuşacık dokunuşlarda bulunan dokular, PUMA bayanlarına bu özel koleksiyonun kendine has tarzını sunuyor.

Fitness Lifestyle Koleksiyonu
PUMA Women Koleksiyonu’nda sunulan Fitness Lifestyle ürünleri, hafif egzersizden yoğun sportif faaliyetlere kadar tüm ihtiyaçları karşılama özellikleri yanında PUMA tarzı doğrultusunda çok önemli bir fark yaratıyor. Atletik çekiciliğin ve feminen güzelliğin ön plana çıkarıldığı spor ürünleri, benzersiz üstünlükler sunuyor. Güçlü ifadeleri, fark yaratan detayları, çekici renk kombinasyonları ve desenleri ile “PUMA Fitness Lifestyle Koleksiyonu” kendinden emin bayanları bir adım öne çıkarıyor.
Fitness Lifestyle Padded Mont, altın renkte PUMA logosu, dantelli dikişleri, belirgin duruşuyla saten fermuarı gibi farklı ayrıntılarıyla koleksiyonda göze çarpan bir ürün. Hatları öne çıkaran bel kesimi ile de çok şık bir görünüm sunan bu ürün, kendinden emin bayanlar için vazgeçilmez olacak. Fitness Lifestyle Mini Kilt etek modeli ise detaylarıyla monta uyum gösteren bir diğer tasarım. Asimetrik ön yapısı, düğme detayları ve şal biçiminde yakaları ile Fitness Lifestyle Jacket modeli, koleksiyonun ana teması doğrultusunda atletik ve şık bir tarzın göstergesi. Fitness Lifestyle Knitted Pantalon ise dar kesimi ile bu güçlü tarzı tamamlıyor.

Shala Koleksiyonu
PUMA Women Koleksiyonu’nun içinde bulunan bu özel grup, “Asana” olarak bilinen yoga pozisyonlarından esinlenerek hazırlanmış. Ferah renk kombinasyonlarının ve modern grafik unsurların kullanıldığı modeller, rahatlığı ön planda tutan tasarımlarıyla stil sahibi bir günlük giyim anlayışı da sunuyor.
Shala Hooded Cover Up modeli, farklı biçimi ve taş düğmeleri ile koleksiyonun öne çıkan modeli. Shala Fashion model süveter ise özel tasarımıyla hem yoga salonunda hem de günlük giyimde rahatlıkla kullanılabilecek çekici bir ürün.
PUMA Women Koleksiyonu, ayakkabı ve aksesuarlar tasarımları ile de fark yaratıyor.
One To One XL Shopper model çanta, bu kış PUMA kadınları için günlük hayatın vazgeçilmez aksesuarları arasında yerini alacak. Gri rengiyle her kıyafete uyum gösteren çanta, geniş hacmiyle de alışveriş için ideal. İçindeki ayna cebi ve gizli mıknatıslı kapağı gibi çarpıcı detayların yanı sıra desteklenmiş askısı ile de omuzlara rahatlık getiren bu özel çanta, hem kullanışlı hem sofistike bir ürün.
Koleksiyondaki Game adlı ayakkabı tasarımı stili ön plana çıkartan mükemmel bir kış ayakkabısı olarak göze çarpıyor. Basketbol tarzı bilek kesiminde trendy bir ayakkabı. Model, bu kış PUMA bayanlarının ayaklarında sokaklara renk ve tarz katacak.
Spor yaşamın günlük hayattaki izlerini, kendine özgün çizgilerle detaylandıran PUMA, hayatı keyfe dönüştürmeyi seven moda tutkunlarına sıra dışı alternatifler sunmaya devam ediyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT