Puma Usan ile Modanın Hızına Ayak Uydurun!

Alışveriş Alışveriş Puma Usan ile Modanın Hızına Ayak Uydurun!

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2008 Cumartesi

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 10, 2008
PUMA USAN İLE MODANIN HIZINA AYAK UYDURUN!
İlham kaynağı 2008 Pekin Olimpiyatları olan PUMA’nın yeni konsepti PUMA Runway Koleksiyonu’nda yer alan USAN modeli, teknolojiyi estetikle birleştirmeyi başarıyor. Olimpiyatlardan ve atletlerin ruhundan esinlenerek üretilen Runway Koleksiyonu, spor ve stili muhteşem bir biçimde harmanlıyor.

Ayağı tam saran rahat yapısı, kullanılan materyallere bağlı olarak çok daha hafif olan USAN modelinde; Runway Koleksiyonu’ndaki tüm modellerde kullanılan çevreyle dost PUMA “UNI” teknolojisi göze çarpıyor.
Ayakkabının dış sayası, pek çok olimpiyat detayı ile zenginleştirilmiş: Olimpiyatların 08.08.08 tarihinde başlayacak olması ve 8 rakamının Çin’de başarı ve huzur anlamına gelmesinden dolayı gerek dış sayada gerekse iç tabanda 8 çizgi detayı kullanılmıştır. Bazı modellerinin arkasında olimpiyat ve ülke amblemleri de bulunmaktadır.

Zengin materyaller ve detaylar ile kombine edilen USAN, hem gösterişli hem de işlevsel olmasıyla dikkat çekiyor. Sokak modasına uyun ve USAN’ın koşu tutkunuzu yansıtmasına izin verin.
Fiyat Bilgisi: 153 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT