Puma V1.08 Koleksiyponu Yeni Tarzı ile Avrupa Şampiyonası`nda

Alışveriş Alışveriş Puma V1.08 Koleksiyponu Yeni Tarzı ile Avrupa Şampiyonası`nda

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
PUMA V1.08 KOLEKSİYONU YENİ TARZI İLE AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA!
PUMA®, V1.08 Speed Boot Modelinin X-Ray Versiyonu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Görücüye Çıkıyor.
Dünyaca ünlü spor markası PUMA, v1.08 koleksiyonunun Afrika Uluslar Kupası’ndaki başarılı lansmanından sonra bu koleksiyonun, PUMA logosunun X-ray versiyonu ile taçlandırılmış olan yeni tasarımlarını tanıttı. Bu yaz gerçekleşecek olan 2008 Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek olan yeni v1.08 modeli kramponlar, Nicolas Anelka, Mario Gomez, Freddie Ljungberg, Alex Frei, Gianluigi Buffon ve Mauro Camoranesi gibi PUMA yıldızları tarafından giyilecek.

Yeni X-ray PUMA logosunun yanı sıra enerjik renk dokunuşları ve PUMA’ya özel yaratıcı detaylarla zenginleşen yeni model, “içini göster!” sloganı ile uyum içinde. Yeni v1.08’de yer alan PUMA x-ray iskelet logosu kramponun ortasına yerleştirilmişken, iskelet çizimi de kramponun içine uygulanmış. Dikkat çeken elektrik mavisi renginde şeritler ve “beyin” şeklindeki üst mikro-fiber doku, kramponu diğerlerinden bütünüyle farklı kılıyor.

Koleksiyonda yer alan PUMA v1.08 topu ve forma gibi ürünlerde de yeni X-ray PUMA logosu bulunuyor. Aynı kramponda olduğu gibi koleksiyonda bulunan kıyafet ve aksesuarlardaki detaylarda da insan anatomisinin içyapısına göndermede bulunan grafik öğeler yer alıyor. Bu ince detaylar, PUMA’nın “içindekini herkese göster” şeklinde ifade edilen oyun tutkusunu anlatıyor.

v1.08 ile Futbol Tutkusu Bambaşka
PUMA Futbol’un renk ve tasarım konusundaki yaklaşımı ile diğer markalardan çok farklı ve ilerde olduğunu belirten PUMA Uluslararası Ayakkabı Genel Müdürü Gavin Ivester, v1.08 Koleksiyonu için şunları söyledi: “2006 Dünya Kupası’nda sahadaki çim ile bütün bir görünüm sunan yeşil kamuflaj kramponlarla büyük bir başarı kazanmıştık. 2008’de de iskelet detayları ve parlak renkleri ile v1.08 modeli, oyuncu ve futbolseverlerin futbola olan tutkusunu göstermelerine olanak sağlıyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT