Püsküllü Çantalar Zoopa! Fringe Koleksiyonu’nda

Alışveriş Alışveriş Püsküllü Çantalar Zoopa! Fringe Koleksiyonu’nda

Tarihler: 14 Mart 2012 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2012 Pazartesi

Firma: Zoopa!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2012 ~ May 14, 2012
İspanyol paçaların tamamlayıcısı püsküllü çantalar Zoopa! Fringe Koleksiyonu’nda

Bugünlerde film yıldızlarının ve moda ikonalarının üstünden çıkarmadığı tek bir şey var: 70’lere selam duran İspanyol paça jean’ler ve onları stil olarak tamamlayan püsküllü çantalar. Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Ashley Olsen, Katie Holmes, Zoe Saldana ve daha pek çoğu bu müthiş ikili olmadan dışarıya adım atmıyor.

Çiçek çocuklarının 70’lere damgasını vuran, alabildiğine özgür ve rahat şıklığı Zoopa Fringe Koleksiyonu’nda modern bir yorumla hayat buluyor. Tam da ilhamını geçmişte arayan bugünün gençlerine göre!

Modanın yeni arzu nesneleri püsküllü çantalar ve İspanyol paça jean’ler şu sıralar moda ikonalarının ve film yıldızlarının üstünden düşmüyor. Stil olarak birbirini tam olarak tamamlayan bu müthiş ikili 70’lere selam duran bir tarzın en önemli simgeleri. Bu nedenle de Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Ashley Olsen, Katie Holmes, Zoe Saldana ve daha pek çoğu bu müthiş ikili olmadan dışarıya adım atmıyor.

Cool olmanın yeni hali, Zoopa! Fringe

Çiçek çocuklarının 70’lere damgasını vuran, alabildiğine özgür ve rahat şıklığı Zoopa Fringe Koleksiyonu’nda modern bir yorumla hayat buluyor. Sezon takipçilerinin İspanyol paça pantolonlarını, çiçekli ya da tığ işi elbiselerini mükemmel bir şekilde tamamlayan, saçaklarıyla hareketlenmiş Fringe çanta koleksiyonundaki parçalar, sadece stiliyle 70’lere selam göndermek isteyen gençlerin de gönlünü fethedecek. Tam da ilhamını geçmişte arayan bugünün gençlerine göre!

Konforlu, şık ve fonksiyonel

“Hippy chick” tarzının doğallığı ve rahatlığını farklı formlardaki çantalarda yorumlayan Fringe, yine usta ellerden çıkan siyah ve fındık rengi gerçek kuzu derisinden yapılan parçalardan oluşuyor.

Dış görünüşe olduğu kadar fonksiyonelliğe de önem veren Zoopa!’nın, tüm koleksiyonlarında olduğu gibi, denim koleksiyonunda da cep telefonu bölmeleri, anahtar gibi eşyaların kolayca bulunabilmesini sağlayan bir kancası ve kancaya bağlı minik bir el feneri de bulunuyor.

Lüks sınıfındaki tasarımları erişilebilir fiyatlarla sunma cesaretini gösteren Zoopa!’nın Fringe koleksiyonu 49 - 139 TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul’da Cevahir YKM, Meydan YKM ve Güneşli Matraş mağazaları; Ankara’da Kızılay YKM, Kentpark YKM, Burç Bahçelievler ve Burç Accessories mağazaları; İzmir’de Konak YKM mağazası; Antalya’da Deepo AVM Matraş mağazası; Hatay’da Çarşım mağazası ve İçel’de Forum YKM mağazasında satışa sunuluyor.

Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve sanal mağazadan alışveriş yapmak için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!’yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT