Rahat Ayaklar, Mutlu Çocuklar!

Alışveriş Alışveriş Rahat Ayaklar, Mutlu Çocuklar!

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
RAHAT AYAKLAR, MUTLU ÇOCUKLAR!..
AYAKLAR 23 NİSAN’DA POLARİS BIDI İLE RENGARENK

POLARİS’İN 2006’ İLKBAHAR / YAZ BIDI KOLEKSİYONU ÇOCUKLAR İÇİN BİRBİRİNDEN CANLI, RENK VE TASARIMLARIYLA, 23 NİSAN GÖSTERİLERİ İÇİN HAZIRLANDI.. POLARİS GEZEGENİNDEN ÇOCUKLARA MODA GETİREN UZAYLI KAHRAMAN BIDI İSE 23 NİSAN GÜNÜ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Sağlıklı ve kaliteli ayakkabı seçenekleri ile Polaris BIDI 23 Nisan’da çocuklar için en ideal seçenek. Büyüklerin modasını aratmayan renkli ve zengin seçenekler sunan marka, 5 nokta anatomik taban destekli ürünleri ile çocuğunuzun ayaklarına rahatlık sağlıyor.

Bahar renklerinin buluştuğu Polaris BIDI koleksiyonu, 1-14 yaş arası zengin bir koleksiyon sunuyor. Farklı tasarımlarla çocukların alışveriş keyfini sağlayan marka, günümüz çocuklarının zekasını simgeleyen akıllı ve sevimli kahramanı BIDI’nın yer aldığı süslü modelleri ile 23 Nisan kutlamalarına şıklık katıyor. Polaris BIDI koleksiyonu, farklı tarzlarda çiçek baskılar, etnik desenler, sevimli figürler ve çizgilerden oluşuyor.

Farklı fiyat aralıkları sunan marka, ürün çeşitliliği ile hem aileleri hem de çocukları mutlu etmeyi hedefledi. Çiçek desenli kız çocuğu modelleri bu yılın trendleri arasında yer alan Polaris BIDI koleksiyonunda sandaletler ve terlikler de modayı takip eden miniklere hitap ediyor.

Polaris BIDI koleksiyonunu Polaris Shop’larda, seçkin Polaris satış noktalarında ve Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezlerinde bulabilirsiniz.
www.polaris.gen.tr
POLARİS SHOP CEVAHİR : (0212) 380 08 80

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT