Rahatına Düşkün Annelere Özel Bir Koleksiyon : Columbia Trail ve Travel

Alışveriş Alışveriş Rahatına Düşkün Annelere Özel Bir Koleksiyon : Columbia Trail ve Travel

Tarihler: 28 Nisan 2010 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2010 ~ May 9, 2010
İster seyahatte ister açıkhava aktivitelerinde bayanları rahat ettirecek kıyafetler Columbia yeni sezon Trail ve Travel koleksiyonunda.

Trail ürün grubu içinde yer alan çok fonksiyonlu egzersiz giysileri bayanlara, trail’den fitness salonuna kadar çok çeşitli ortamlarda ne kadar yorulsalar da kendilerini rahat hissetmelerini sağlayan üstün performans sunuyor. Yalın çizgiler, canlı ve modern renklerle yenilikçi bir tarzla trail koleksiyonunda buluşuyor.

Travel koleksiyonu ise ; kaliteli ve kullanımı kolay seyahat giysilerinden oluşuyor. Zarif ve yalın çizgilerle tamamlanan streç kumaşlar uzun seyahatlerde rahatlık ve yüksek performans sunarken, bahar tazeliğinde renkler modern bir tarzı simgeliyor. Kısa ve uzun kollu gömlek, ayakkabı, babet, sandalet, bermuda ve pantolondan oluşan bayan grubu yeşil, kırmızı, mavi gibi sezona enerji veren renklerin yanı sıra taba, beyaz, kahverengi, gri gibi klasik renk alternatifleri sunuyor.

Annenizin seveceği bir Columbia ürünü mutlaka vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT