Ramazan Ayında “Optimum” Lezzetler

Alışveriş Alışveriş Ramazan Ayında “Optimum” Lezzetler

Tarihler: 23 Ağustos 2009 Pazar ~ 13 Eylül 2009 Pazar

Firma: Optimum AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2009 ~ Eyl 13, 2009
Ramazan Ayında “Optimum” Lezzetler
Optimum AVM Ramazan Mutfağı Etkinlikleri 23 Ağustos’ta başlıyor.

Optimum AVM, 23 Ağustos–13 Eylül tarihleri arasında her hafta sonu, Ramazan Mutfağı Etkinlikleri ile çok özel anlara sahne olacak.

Armon Organizasyon tarafından organize edilen etkinlikler, makarna sektörünün güçlü ismi Arbella Makarna’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Ramazan mutfağının en önemli menülerinin tanıtılacağı Ramazan Mutfağı Etkinlikleri çerçevesinde, tam anlamıyla bir mutfak şöleni yaşanacak. Her etkinlik için özel olarak oluşturulacak olan menüler, yemek sanatının tadı damaklarda kalacak örnekleri olacak.

Yurtdışı yemek olimpiyatlarında ülkemizi temsil eden olimpiyat madalyalı şefler, etkinlikler boyunca Ramazan mutfağının seçkin tatlarını ziyaretçilere sunacaklar. Şefler, sunumlarının yanı sıra, görsel zenginliği olan performanslarla tüm hünerlerini sergileyecekler. Buzdan, sebzeden ve yağdan oyma kombinasyonların ve dekor şovların da yapılacağı etkinlik alanı, büyüleyici bir ambiyansa dönüştürülerek ziyaretçileri şaşırtacak.

Elife Yılmaz’ın sunuculuğunu yapacağı etkinlikler, ziyaretçilerin ve şeflerin de sunuma katılımıyla keyifli sohbetler halinde geçecek.

1,5 saatlik süreçler içerisinde gerçekleştirilecek olan her etkinlikte, başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan ramazan menüleri hazırlanacak. Ramazan menülerinin yanı sıra iftar davetlerine özel farklı tarifler, ramazan sofralarını süsleyecek öneriler, yemek yapımının incelikleri ve Türk mutfağının birbirinden ilginç detayları ziyaretçilerle paylaşılacak.

Katılımın tamamen ücretsiz olacağı etkinlikler boyunca eğlenceli yarışmalar düzenlenecek, hediyeler dağıtılacak ve çeşitli sürprizlerle dolu dolu bir Ramazan neşesi yaşatılacak.

Etkinlik Gün ve Saaatleri:
23 Ağustos 2009 / 18.00 –19.30
29 Ağustos 2009 /18.00 –19.30
5 Eylül 2009 / 17.45 –19.15
12 Eylül 2009 / 17.45 –19.15

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT