Ramazan Mutfağını Yemek Kaşifi ile Yeniden Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Ramazan Mutfağını Yemek Kaşifi ile Yeniden Keşfedin

Tarihler: 10 Ağustos 2010 Salı ~ 10 Eylül 2010 Cuma

Firma: Electrolux

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2010 ~ Eyl 10, 2010
Ramazan Mutfağını Yemek Kaşifi ile Yeniden Keşfedin
Electrolux Yemek Kaşifi’yle Ramazan Sofraları Şenleniyor

Leziz yemekleriniz ve eşsiz sunumunuzla misafirlerinizde hayranlık uyandırmanız için ilham veren Electrolux Yemek Kaşifi, Ramazan yemekleri ve geleneksel sunum önerileriyle sofralarınıza renk katıyor.

Electrolux’ün tüm dünyada severek kullanılan sitesi Yemek Kaşifi, Ramazan’da da Türkiye’yi unutmuyor. Ziyaretçilerini yemek kitaplarının çok ötesine götürerek interaktif bir dünyaya sokan Yemek Kaşifi, ne pişireceklerinden masayı nasıl dekore edeceklerine, ne tür müzik çalacaklarından hangi içecekleri ikram edeceklerine kadar her detayı düşünüyor. Yemek davetlerini neşelendirecek etkinlik önerileriyle davetlere renk katan Yemek Kaşifi, ilginç öneri ve tarifleriyle de sizi mutfakta denemeler yapmanız için cesaretlendiriyor.

Ramazan Sofralarına Geleneksel Bir Dokunuş!
Ramazan geleneklerinden biri de arkadaşların, akrabaların iftara davet edilmesidir. Evde konuk ağırlamak menüden alışverişe, yemek hazırlığından sunumuna kadar bir dizi telaşla ev sahibini strese sokarken, çok yönlü hazırlanan bu site her şeyi tek tıkla elinizin altına getiriyor. Pratik kılavuzunuz sadece iftar menünüzü belirlemenize yardımcı olmakla kalmıyor, menüye göre size bir de alışveriş listesi çıkarıyor; böylece süreçlerinizi kolaylaştırıyor. Ayrıca iftara özel içecek, müzik ve birçok ramazan eğlencesi önerilerini de sunarak geleneksel Ramazan iftarlarını konuklarınıza yaşatmanızı sağlıyor.

Yemeğin dünyasını keşfetmek, trendlere ve ramazan geleneğine hakim ev sahipliğinizle konuklarınızı kendinize hayran bırakmak için www.yemekkasifi.com adresinden Yemek Kaşifi’ne ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT