Ramazan Sofralarının En Leziz Yemekleri Bosch Kuvars Ankastre Seti’nde

Alışveriş Alışveriş Ramazan Sofralarının En Leziz Yemekleri Bosch Kuvars Ankastre Seti’nde

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Bosch

Telefon: 444 63 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan kuvars rengi Ankastre Seti, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur sofralarını en özel lezzetlerle donatmak isteyen herkesin vazgeçilmezi oluyor. Set, kuvars rengi sayesinde ister siyah ister beyaz isterse renkli olsun her çeşit mutfak ile mükemmel uyum sağlayarak, mutfaklara prestijli bir görünüm kazandırıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, ankastre fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan Bosch Kuvars Serisi ile Ramazan’da mutfaklara yepyeni bir soluk katıyor. Bosch Kuvars Serisi, her renk mutfak ile mükemmel uyum sağlıyor. Üstelik, şık ve lezzetli Ramazan sofraları ile sevdiklerini ve misafirlerini mutlu etmek isteyen herkesin en büyük yardımcısı oluyor.

Üç boyutlu ısıtma sistemi ile iftar sofrasının vazgeçilmezleri aynı anda pişiyor

Eğer, “3D sadece bir görüntüleme teknolojisidir” diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü, Bosch Kuvars Serisi HBA73B530 Ankastre Fırında, üç boyutlu ısıtma anlamına gelen 3D HotAir Plus sistemi kullanılıyor. Bu üç boyutlu sistem, özel hava kanalları sayesinde fırın içindeki hava dolaşımını her kata eşit oranda ve mükemmel şekilde dağıtıyor. Böylece pasta, kek veya pizza gibi hamur işlerini eşit şekilde pişiriyor. Bu da fırın içinde aynı anda üç tepsiyi de kullanma imkanı sağlıyor. Özellikle iftar sofralarının başlangıç, ana yemek ve tatlısını aynı anda hazırlamayı mümkün kılıyor. Her katta eşit pişirme ve kızartmaya olanak tanıyan 3D HotAir Plus, pratikliği ile size hız kazandırıyor ve zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.

Hem aile bütçesine hem doğaya katkı

Bosch Kuvars Serisi HBA73B530 Ankastre Fırında bulunan otomatik hızlı ön ısıtma özelliği ise ön ısıtma sırasında yüksek enerji tüketimine neden olmadan yüzde 40’a kadar zaman tasarrufu sağlıyor. Cihaz, istenilen sıcaklığa ulaştığında kullanıcının tercih ettiği ısıtma türüne otomatik olarak geçiyor ve yeniden program seçilmesine gerek olmaksızın pişirme işlemini sonlandırıyor. Bu özelliğinin yanı sıra A enerji sınıfından yüzde 20 daha tasarruflu olan Bosch Kuvars Serisi HBA73B530 Ankastre Fırın, hem aile bütçesini hem de doğayı koruyor.

Pirolitik temizleme sistemi ile ultra temizlik mutfağınızda

Sadece Bosch’ta bulunan Pirolitik (Pyrolytic) kendi kendini temizleme sistemiyle fırınınızda ultra temizlik sağlamanız mümkün. Tek bir düğmeye bastığınızda fırınınız otomatik olarak kendi temizliğini sağlamış oluyor. Bu sistemde çok yüksek bir ısıyla fırın içindeki kir, küle dönüşüyor. Size de sadece minik bir fırçayla külü fırının içinden süpürmek kalıyor. Üstelik bu teknik, hem fırın hem de bir tepsi için kullanılabiliyor. Böylece kullanıcı, tepsi dibi kazımak ya da fırının iç duvarını temizlemekle uğraşmak zorunda kalmıyor. Bu da kullanıcının zamanını ve emeğini boşa harcamasını önleyerek özellikle Ramazan ayının telaşında çok büyük kolaylık sağlıyor.

Beş gözü gazlı ocak ile yemekler bir çırpıda hazır

Kuvars ankastre fırınınız ile uyumlu beş gözü gazlı Bosch Kuvars Serisi PPQ718B91E Ankastre Ocak, pek çok farklı ısıya ihtiyaç duyan yemeklerin hazırlanmasını son derece kolay ve pratik hale getiriyor. Ocağın wok ocak gözünde güçlü ve hızlı ateş isteyen yemekleri yaparken, kısık ateşte lezzetini zamanla yavaş yavaş alan yemekler de hazırlanabiliyor. Tercihinizi damak zevkinize ve iftara kalan vakte göre kendiniz yapabilirsiniz elbette. Sert cam yüzey kolay temizlik imkanı sağlarken artırılmış ocak aralıkları sayesinde daha büyük tencere ve tavalarla aynı anda pişirme imkanı sağlıyor. Bu sayede özellikle Ramazan ayı boyunca kalabalık sofralar için yemek yetiştirme telaşında en büyük yardımcınız oluyor.

Bütünlüğü tamamlayan davlumbaz

Bosch Kuvars Serisi DWB093553 Duvar Tipi Davlumbaz da kuvars fırın ve ocağınızla mükemmel uyumlu. Özel L tasarım davlumbaz ile mutfağınızın kuvars şıklığı tamamlanırken, yemek kokusundan da hiçbir eser kalmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT