Rapunzelstore’dan Anneler Günü’ne Özel Sürpriz Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rapunzelstore’dan Anneler Günü’ne Özel Sürpriz Hediyeler

Tarihler: 01 Mayıs 2011 Pazar ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Rapunzelstore

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2011 ~ May 8, 2011

Güzelliğine ve bakımına önem veren kadınlar kozmetik ürünleri yakında takip ediyorlar. Farklı ihtiyaçlarına yönelik, ünlü markaların ürünlerini en uygun fiyatla www.rapunzelstore.com’da bulabiliyorlar.

Anneler Günü’nde annesinin güzelliğine güzellik katacak bir hediye almak isteyenler ya da her daim çekici görünmeyi seven, bu özel günde kendini şımartmak isteyen anneler aradıkları her ürüne rapunzelstore’dan ulaşabilirler. Rapunzel ve Dreamline dışında, birçok dünyaca ünlü kozmetik markasını da üyeleriyle buluşturan site, Anneler Günü’nü sürpriz hediyeler ile kutluyor. 1-8 Mayıs tarihleri arasında www.rapunzelstore.com’dan, tutarı ne olursa olsun, yapılacak tüm alışverişlerde birbirinden güzel hediyeler verilecek…

Kolay, keyifli ve karlı online alışveriş imkanı yaratan rapunzelstore’da bulunan markalar; John Frieda, Natural Sea Beauty, Coca-Cola Lip Smacker, Rapunzel, Dreamline, L`oreal, Maybelline, Garnier ve makyaj çantaları hem ürünleri hem de avantajlı fiyatlarıyla cezbediyor.

Tüketiciler pek çok markaya en uygun fiyatıyla “rapunzelstore”da ulaşıyor… Arkadaşını Davet Et, Para Puan Kazan!

www.rapunzelstore.com ünlü markaların ve uygun fiyatların yanı sıra üyelerine sunduğu fırsatlar ve hediyelerle de dikkat çekiyor. Siteye üye olan herkes arkadaşını davet edebiliyor. Davet üzerine üye olanlar 50 TL kazanırken, davet eden üye ise arkadaşının ilk alışverişinden 15 TL kazanıyor.

“rapunzelstore”un avantajları bununla da kalmıyor ve 100 TL ve üzeri alışverişlerde üyelerden kargo ücreti alınmıyor. Ayrıca, Rapunzel ve Dreamline ürünlerinde 100 TL üzeri alışveriş yapanlara da makyaj çantası hediye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT