Rebul `Aşkın Üç Hali` ile Kalbini Seç

Alışveriş Alışveriş Rebul `Aşkın Üç Hali` ile Kalbini Seç

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 10 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: Rebul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 10, 2008
REBUL ‘ AŞKIN ÜÇ HALİ ‘ İLE KALBİNİ SEÇ
Türkiye’nin parfüm efsanesi Rebul, kadınların sofistike zevklerine seslenen, masalları gerçeğe dönüştüren parfüm serisi “Aşkın 3 Hali”ni rengarenk KALPLİ ambalajlarında DEODORANT HEDİYESİ ile sunarak sizi bambaşka dünyalara götürüyor…
113 yıllık deneyimiyle ürünlerinde hep en iyiyi hedefleyen Rebul, özellikle kadın parfümlerinde romantik bir konsepte büründü. “Aşkın 3 Hali” serisi; zarif tasarımları, rengârenk ambalajları ve baştan çıkarıcı kalıcı kokularıyla modern kadının etkileyici parfümü olarak vazgeçilmez olmaya aday. Hayatında aşka yer açan tüm kadınların kullanabileceği bu üçlü seride, her kokunun kendine göre bir dünyası var. Doğadan ilham alınarak oluşturulan bu romantik parfümlerle kendinizi bir masal prensesi kadar zarif ve asil hissedecek, her koku ile güzel rüyalara dalacaksınız…

REBUL ROSE & CASSIS: Hayal kadar pembe, aşk kadar gerçek kokusu sizi aşka davet edecek. Frenk üzümü ve gülün muhteşem uyumu, hayatın tüm güzel duygularını hatırlatacak. Masal diyarlarından kaçıp gelen meyveli ve çiçeksi özelliği başınızı döndürecek. Sürdüğünüz her an lüks ve romantizm kapınızı çalacak. Teninizden yayılacak romantik koku ile kendinizi alımlı bir prenses gibi hissedeceksiniz.

REBUL AMBER & VANILLA: Sıcak ve tatlı notaları ile teninizi aşka savuracak. Oryantal kokusunda kendinizi bulup, içinizdeki şehvetli, sıcak ve tatlı kadını ortaya çıkaracaksınız. Amber ve vanilya sizi aşka hazırlayacak. Ateş kadar yakıcı kokusu ile çevrenizdekilerin aklını başından alacaksınız.

REBUL JASMIN: Taze, masum ve zarif yasemininin kendine aşık eden kokusuyla size aşkı ve sevgiyi anlatacak. İç gıcıklayıcı çiçeksi kokusu, ılık bir bahar rüzgarı gibi teninizde dolaşıp kalbinizin derinliklerine inecek. Tazeliği uzun süre bedeninizde muhafaza ederek, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissettirecek.
www.rebul.com
Fiyatı: 17,00 – 19,90 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT