REBUL ile en ÇEKİCİ, en KARİZMATİK BABA SİZİNKİ olacak!

Alışveriş Alışveriş REBUL ile en ÇEKİCİ, en KARİZMATİK BABA SİZİNKİ olacak!

Tarihler: 08 Haziran 2008 Pazar ~ 15 Haziran 2008 Pazar

Firma: Rebulmen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2008 ~ Haz 15, 2008
REBUL ile en ÇEKİCİ, en KARİZMATİK BABA SİZİNKİ olacak!
Türkiye’nin parfüm efsanesi Rebul, “Babalar Günü” için özel hediye paketleri hazırladı.
Her an her yerde mutlaka ihtiyacınız olabilecek çok fonksiyonlu İsviçre çakılarıyla birlikte satışa sunulan RebulMEN hediye setleri, hem muhteşem bir babalar günü hediyesi olacak hem de birbirinden güzel kokularıyla babanızı özel kılacak.
Türkiye’nin bir asrı geçkin bir süredir yenilikçi ve zevkli kokularıyla hayatımızdaki yerini korumayı her zaman başaran parfüm efsanesi Rebul, erkekler için üretilen farklı karakterlere uyarlanmış Rebulmen serisindeki 3 farklı alternatifiyle her erkeğin tenine muhteşem bir tat katıyor…
Her zaman genç kalmayı başaran, olgun, karizmatik ve klasik tarzından taviz vermeyen erkeklere özel RebulMEN, doğanın seçilmiş kokuları bergamot, lavanta ve kekiğin ideal karışımı ile etkileyici yönünüzü ortaya çıkarıp sizi unutulmaz kılıyor.

HAYRANLIK UYANDIRACAK
Genç, iddialı, şık ve iş dünyasının lider ruhlu erkeğine özel RebulMEN Prestige, oryantal ve ağaçsı notalarıyla hayranlık uyandırıyor. Modern ve klasiğin eşsiz birleşimiyle akıllarda kalıcı bir iz bırakıyor.
Erkeksi bir güç ve enerjiyi vurgulayan stiliyle sportif, genç, dinamik ve aktif erkeklerin parfümü REBUL MEN SPORT, yoğun bir tazelik hissi sağlıyor. Önce yeşillik ve deniz kokusu ile dikkat çekiyor. Sonrasında baharatlı, odunsu bir karışımla hem hafızalarda hem de teninizde yer ediniyor.

İSVİÇRE ÇAKISI HEDİYE
Bu muhteşem kokuları; her tarz erkeğin sahip olmak isteyeceği çok fonksiyonlu, taşıması kolay, pratik kullanımlı ve çok şık İsviçre çakısıyla birleştiren RebulMEN hediye setleri ile en çekici ve en karizmatik baba sizinki olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT