Reebok Ultra Versa Yazın Canlılığını Ayaklara Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Reebok Ultra Versa Yazın Canlılığını Ayaklara Taşıyor

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

Çocuklar yaz tatili bitmeden Ultra Versa sandaletlerle güzel günlerin keyfini yaşamaya devam edecek. Canlı renklere sahip bu sandaletler sayesinde havaların iyice ısındığı Ağustos ayında çocuğunuzun ayakları hava alacak.

Ultra Versa, cırt cırtlı bantları sayesinde çocuğunuza rahat bir kullanım sağlar. Böylece çocuğunuz eğlencenin keyfine daha rahat varabilir. Ayrıca çıkabilen tabanı sayesinde yerinde duramayan ve hareketli çocuklar için ayakkabıyı denemek büyük kolaylık sağlıyor.

Şıklığı ve rahatlığıyla çocukların favorisi olan Ultra Versa sandaletleri pembe ve mavi gibi çocukların en sevdiği renk seçenekleriyle 60 TL’ye tüm Reebok mağazalarında bulabilirsiniz.

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ ve http://www.facebook.com/Reebok adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT