Reebok Zigtech ile Enerjinizi İkiye Katlayın!

Alışveriş Alışveriş Reebok Zigtech ile Enerjinizi İkiye Katlayın!

Tarihler: 17 Mayıs 2012 Perşembe ~ 17 Temmuz 2012 Salı

Firma: Reebok

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

Profesyonel spor ayakkabı ve tekstil modellerinin tek düze tasarımlarından sıkılan herkesin tercihi bu sezon zigzaglar olacak!

Reebok İlkbahar/Yaz 2012 ayakkabı ve tekstil koleksiyonunda yer alan ZigTech modelleri ile sporun en eğlenceli haline hazır olun!

Bu sezon ZigTech kadın ayakkabı koleksiyonunun yeniliği ZigActivate, ZigTech teknolojisinin en şık hali. Özel tasarımı, hava alan file sayası ve 3D ultralite köpük tabanı ile ZigActivate, her adımınızda enerji kaynağınız olacak.

ZigTech kadın koleksiyonundaki yenilikler ayakkabı koleksiyonu ile sınırlı değil. ZigTech tekstil koleksiyonu sahip olduğu Celliant™ teknolojisi ile vücudunuzun ihtiyacı olan oksijen seviyesini en yüksek noktada tutarak enerjinize enerji katacak.

Benzersiz zigzag şekilli tabanı ile her adımınızda enerjiyi ayak boyunca ileten ZigTech erkek ayakkabı koleksiyonu ise bu sezon ZigNano Fly 2 ve ZigActivate ile büyümeye devam ediyor. Yüksek performans arayan sporcular için tasarlanan ZigNano Fly 2 şu ana kadar geliştirilmiş en hafif ZigTech modeli.

Alışılagelmiş koşu ve antrenman ayakkabılarından farklı olarak enerji dönüşümü sağlayan benzersiz zigzag şekilli tabanı ve Celliant™ teknolojisiyle tasarlanmış tekstil koleksiyonu ile Reebok ZigTech spordan en fazlasını isteyenlerin bir numaralı tercihi olacak.

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ http://twitter.com/reebokturkiye ve http://www.facebook.com/reebok adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Bu ayakkabıdan alamam gerekiyor 0538 500 2025 sizde varsa bana ulasin
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT