Reform Halı'dan Kaçırılmayacak Kampanya

Alışveriş Alışveriş Reform Halı'dan Kaçırılmayacak Kampanya

Tarihler: 13 Ekim 2011 Perşembe ~ 31 Ekim 2011 Pazartesi

Firma: Reform Halı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2011 ~ Eki 31, 2011

Reform Halı’da fırsatlar bitmiyor, evini sıcak bir ortama dönüştürmek isteyenler özel fiyatlar ile halıda kaliteyle buluşuyor. El halısından ayırt edilemeyen özelliği ve kalitesi ile ödüllü Çırağan Koleksiyonu'nda 2m²’si 430 TL olan halılardan bir alana, seçeceği ikinci bir halı %50 bedava, sadece 215 liraya. Reform Halı Çırağan Koleksiyonu ile el dokuması halıda aradığınız tüm özelliklere işte bu çok özel fiyatlarla sahip olacak, dokusu, yumuşaklığı ve parlaklığı ile zerafeti evinize taşıyacaksınız.

Evlerinizde sıcak ortamlar yaratmak için hem kaliteden, hem şıklıktan, hem de avantajlı fiyatlardan vazgeçmek istemiyorsanız, Reform Halı'nın sizleri mutlu edecek haberleri var. Muhteşem motif zenginliği, el halısından ayırt edilemeyen özelliği ile ödüllü Reform Halı Çırağan Koleksiyonu, küçük bütçeler ile evinizi yenileme fırsatı sunuyor. Kış aylarına yaklaştığımız bugünlerde, Reform Halı evini yenilemek isteyenleri çok cazip fırsatlarla buluşturuyor.

Dünyada ilk ve tek el halısı görünümlü makine halısı üreten ve bu özelliği ile ödüllendirilen Reform Halı Çırağan Koleksiyonu göz kamaştırmaya devam ediyor. Şık tasarımı, zarif dokusu ve kalitesi ile öne çıkan Çırağan Koleksiyonu, şimdi uygun fiyatları ile de oldukça dikkat çekecek. Reform Halı şıklığını daha çok yaşayın diye, Çırağan Koleksiyonu'nda 31 Ekim 2011 tarihine kadar, 2m²’si 430 TL olan halılardan bir alana, seçeceği ikinci bir halının %50'si bedava. Sadece 215 TL'ye sizleri bekliyor.

Bu büyük fırsatı kaçırmamak ve size en yakın Reform Halı mağazasına ulaşmak için www.reformhali.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT