Ren Skincare’den Sevgililer Günü’ne Özel ‘Moroccan Rose’ Bakımı

Alışveriş Alışveriş Ren Skincare’den Sevgililer Günü’ne Özel ‘Moroccan Rose’ Bakımı

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Ren Skincare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Şub 14, 2012

Dünyada birçok tanınmış ismin vazgeçilmezi haline gelen REN Skincare Sevgililer Günü için Moroccan Rose serisine ait ürünlerini bir arada sunuyor...

Dünyada Jude Law, Kate Moss, Kate Winslett, Sienna Miller ve Uma Thurman gibi birçok tanınmış ismin vazgeçilmezi haline gelen ünlü İngiliz dermokozmetik markası Ren Skincare en iddialı serisi Moroccan Rose’a ait ürünleri Sevgililer Günü için bir araya getiriyor.

Moroccan Rose Otto Body Wash ve Body Cream cilde en iyi şekilde nem ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırırken sahip olduğu saf ve doğal parfümü ile vücudunuzun hafif bir gül kokusuna kavuşmasını sağlıyor.

Moroccan Rose Otto Bath Oil, günün stresinden uzaklaşmak ve rahatlamak için bire bir... Banyo suyuna eklenen özel gül aroması ile cildi besleyen, rahatlatan ve huzur veren vücut yağı aynı zamanda cildinizi nemlendirme özelliğine sahip.

Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish, şeker özlü vücut peeling’i cildinizi ölü hücrelerden arındırarak pürüzsüzlük ve tazelik veriyor. Şeker kamışı özleriyle zenginleştirilmiş vücut peeling’i ayrıca kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi ile selülit görünümünü azaltarak sonrasında uygulanacak vücut kreminin en iyi şekilde cilde nüfuz etmesini sağlıyor.

Moroccan Rose Otto Ultra-Moisture Oil, cildi yoğun bir şekilde canlandırmak, nemi hapsetmek, cilde ışıltılı bir yumuşaklık kazandırmak üzere özel olarak formüle edilmiş. Serinin diğer ürünlerinde olduğu gibi sahip olduğu hafif ama kalıcı gül kokusu ile masaj yağı olarak da kullanılabiliyor.

Cilt dostu olmayan maddelerden arındırılmış birbirinden farklı ve özel ürünlere sahip Ren Skincare hakkında daha detaylı bilgiyi www.renskincare.com.tr adresinden edinebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT