Rengarenk Kaşık Spatulalar ile Mutfağınıza Renk Gelsin

Alışveriş Alışveriş Rengarenk Kaşık Spatulalar ile Mutfağınıza Renk Gelsin

Tarihler: 28 Şubat 2012 Salı ~ 28 Nisan 2012 Cumartesi

Firma: Vms

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2012 ~ Nis 28, 2012

Harika tasarımıyla dikkat çeken, dört farklı renk seçeneği bulunan VMS Kaşık Spatula, yanmaz yapışmaz tencere ve tavaları çizmiyor; kızgın yağda bile güvenle kullanılabiliyor. Üstelik tahta kaşık ve spatulaların tersine, bakteri oluşumunu da engelliyor.

Ürettiği birbirinden kullanışlı mutfak aletleriyle, mutfakta zaman geçirmekten hoşlananların yakından tanıdığı bir marka olan VMS, Kitchzen serisini genişletmeyi sürdürüyor. Serinin yeni üyesi olan Kaşık Spatula, pek çok görevin üstesinden başarıyla gelmesini sağlayan benzersiz özellikleriyle mutfaklardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Tüm VMS ürünlerinde olduğu gibi kusursuz görünümüyle dikkat çeken Kaşık Spatula, asimetrik tasarımı sayesinde her açı ve kavise tam temas sağlıyor. Metal aletlerin aksine teflon gibi yanmaz yapışmaz tencere ve tavalarda kesinlikle çizilmeye neden olmayarak güvenle kullanılabilen ürünün sahip olduğu tescilli SavyGrip tutacaklar rahat ve ergonomik bir tutuş sunuyor.

340 °C’ye dayanıklı kaşık spatulası ve 204°C’ye dayanıklı gövdesi ile kızgın yağda bile sorunsuz bir şekilde kullanılabilen ürün, tahta aletlerin tersine, bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor. Tahta kaşık ve spatulalar zaman içinde bakteri oluşumuna sebep olurken, VMS Kaşık Spatula, likit silikon materyali sayesinde bakteri oluşumunu engelliyor.

Türkiye’de Petra tarafından satışa sunulan, kırmızı, yeşil, mavi ve sarı olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunan VMS Kaşık Spatula, 16 TL fiyat etiketine sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT