Rimmel’den Yepyeni Colour Show Off

Alışveriş Alışveriş Rimmel’den Yepyeni Colour Show Off

Tarihler: 18 Mayıs 2010 Salı ~ 18 Haziran 2010 Cuma

Firma: Rimmel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2010 ~ Haz 18, 2010

Seksi dudaklar...
Rimmel’den yepyeni Colour Show Off

Rujdan beklenenden çok daha fazlası...
Rimmel’den yepyeni Colour Show Off

İngiltere’nin en çok satan kozmetik markası Rimmel’den yepyeni bir ruj, Colour Show Off... Sadece Watsons mağazalarında 14.99 TL’ye satılan bu özel rujla kendinize çarpıcı ve dolgun dudaklar armağan edin.

13 farklı renk çeşitliğiyle dudaklarınızda kadifemsi bir görünüm sağlayan Colour Show Off, dudaklarınız için mükemmel bir sağlık ve ışıltı kaynağı. İçeriğindeki yoğun nemlendiricilerle dudaklarınızı yumuşatıyor, rengin uzun süre dudaklarınızda kalmasını sağlıyor.
Rimmel Colour Show Off ile en seksi, en çarpıcı dudaklara siz sahip olun.

Watsons Mağazaları:
Cevahir, Metrocity, Akatlar MKM, Nişantaşı City’s, Kurtuluş, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Akvaryum, Güneşli 212 Power Outlet, Starcity, Ataköy Plus, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Capitol, Bahariye, Optimum Outlet, Kozzy, Erenköy, Pendik Neo Marin, Ankara Panora, Ankara 365 AVM, Ankara Kentpak, Ankara Optimum Eryaman, İzmir Forum Bornova, Bursa Zafer Plaza, Bursa Korupark, Forum Mersin, Kayseri Park, Denizli Forum Çamlık, Eskişehir NeoPlus, Forum Trabzon, Tekirdağ Tekira AVM, Bursa Kent Meydanı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT