Rodeo Kahramanlık Sınavı’na Hazır mısın?

Alışveriş Alışveriş Rodeo Kahramanlık Sınavı’na Hazır mısın?

Tarihler: 18 Haziran 2007 Pazartesi ~ 19 Haziran 2007 Salı

Firma: Ülker Rodeo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2007 ~ Haz 19, 2007
Mustafalar, Aliler ve Ahmetler internet başına!
Rodeo Kahramanlık Sınavı’na hazır mısın?

Rodeo için tasarlanan web oyunu “Kahramanlık Sınavı”na katılanlar, birbirinden “zorlu” etapları sensei’nin tüyoları ile geçmeye çalışacak. Oyunda güç, hız, konsantrasyon ve denge etaplarını başarıyla tamamlayıp kahramanlığını gösterenler, Vespa motosiklet, Sony Vaio notebook, Apple iPod video ve sürpriz Rodeo kahramanlık kiti kazanma şansı yakalayacak.

Çikolata ve karameli ile keyiflendiren, çıtır yerfıstıkları ile güçlendiren Rodeo, şimdi Türkiye’nin “Kahramanlarını” seçiyor. Yeni web oyunu “Rodeo Kahramanlık Sınavı”na katılıp en kısa sürede kavanozun kapağını açan, el kızartmacadan başarıyla çıkan, en fazla sayıda tütsüyü yakalayan ve ince bir tahta üzerinde dengesi bozulmadan yürüyebilen yarışmacılar “kahraman” olacak. Ayrıca dereceye girenler birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

16 Mayıs’ta başlayan “Rodeo Kahramanlık Sınavı” için son katılım tarihi 1 Temmuz 2007. Oyun, sensei’nin katılımcılara iyi bir kahraman olmak için neler yapmaları gerektiğini anlatmasıyla başlıyor. Ardından katılımcılar 4 “zorlu” etaptan oluşan oyuna başlıyorlar.

Oyunu başarıyla bitiren ve birinci olan “Kahraman”, Vespa Motosiklet ile ödüllendirilecek. İkinciye Sony Vaio notebook, üçüncüye Apple iPod video hediye edilecek. Ayrıca sonraki 50 kişiyi de sürpriz Rodeo kahramanlık kiti bekliyor. Talihliler 3 Temmuz 2007 tarihinde www.mustafalaricin.com sitesinden duyurulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT