Rowenta Air Forca Süpürge'de Fırsat: 75 TL İndirim

Alışveriş Alışveriş Rowenta Air Forca Süpürge'de Fırsat: 75 TL İndirim

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Rowenta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

2200W’lık temizlik performansı her an annelerin elinin altında olacak!

Güçlü performansı ve sağladığı kusursuz temizlik ile bilinen Rowenta Air Force Kablosuz Dikey Süpürge, şimdi de avantajlı fiyatı ile dikkat çekiyor. 2200 W’lık elektrikli süpürge performansı*, kendi kendine ayakta durma, 50 dk.’ya kadar kablosuz kullanım gibi sıra dışı özelliklerinin yanı sıra son derece şık bir tasarıma ve renk alternatiflerine sahip olan Air Force, şimdi 18V’luk ve 24V’luk iki ayrı modeli için de 75’şer TL indirimli…

Rowenta’nın kusursuz temizliği pratik bir şekilde yapmak isteyenler için geliştirdiği Air Force Dikey Süpürge, şimdi 75 TL’lik indirim kampanyasının sağladığı fiyat avantajıyla tüketicilerle buluşuyor.

2200W’lık elektrikli süpürgelerin temizleme performansına* sahip Rowenta Air Force Kablosuz Dikey Süpürge, toz torbasız cyclonic teknolojisi ile kusursuz temizlik sağlarken, sahip olduğu Delta Air Force süpürme ucu ve 50 dakikaya kadar kablosuz kullanım avantajı ile temizliği zor bir iş olmaktan çıkarıyor.

Rowenta Air Force Dikey Süpürge serisinde; 18 V’luk ve 24 V’luk, 50 dakikaya kadar kablosuz kullanılabilen iki farklı alternatif bulunuyor. Şampanya rengi, vişne rengi, havana bej, turuncu ve gece mavisi olmak üzere beş farklı renk seçeneği ile satışa sunulan Rowenta Air Force Dikey Süpürge kusursuz performansı dikkat çekici bir görsellikle buluşturuyor.

Güçlü performansı, pratik kullanımı ve şık tasarımı ile evinizde kusursuz temizliğin keyfini yaşamanızı sağlayacak olan Rowenta Air Force Dikey Süpürgeyi yetkili satış noktalarında bulabilirsiniz.

*Rowenta Artec 2200W (RO4223)'a kıyasla. Bağımsız bir laboratuar tarafından düz sert zemin üzerinde yapılan toz toplama test sonuçlarına göre.

İndirimli Ürün Fiyat Bilgisi: 18V'lık model 349,90 TL yerine 274.90 TL, 24V'lık model 399,90TL yerine 324.90 TL'dir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT