Roze`un Şıklığını Bileğinize Taşıyın

Alışveriş Alışveriş Roze`un Şıklığını Bileğinize Taşıyın

Tarihler: 04 Ağustos 2011 Perşembe ~ 04 Eylül 2011 Pazar

Firma: Dice Kayek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2011 ~ Eyl 4, 2011

Dice Kayek’in” Roze Esintileri” serisi 2011 modasının trendy rengi olan beyazın saflığını ve asaletini roze şıklığı ile bir araya getiriyor… Alternatifli modeller tasarlayan marka son derece dikkat çekiyor.

“Roze Esintileri” serisinde yer alan seramik, metal ve silikon kordonlu modeller üç farklı zaman göstergesine ve tarih göstergesine sahip… Tarzınıza göre “Roze Esintileri” serisinde saat bulmanız mümkün. Sadece roze rengi ya da yazın modası olan beyazı roze ile renklendirip her daim şıkır şıkır olmak isteyenler Sawarovski taşların yerini aldığı metal ve silikon kordonlu saatleri tercih edebilirler. Sade ama şık olmayı seçenlerin tercihi ise yine silikon ve seramik kordona sahip olan kendini tasarımı ile fark ettiren modeller… Dice Kayek, çizilmelere karşı oldukça dayanıklı olan mineral kristal cam, çift emniyetli kelebek toka ve vidalı arka kapağı ile kalite ve sağlamlığını tescilliyor...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT