Sabri Özel’den Anneler Günü’ne Özel %20 İndirim

Alışveriş Alışveriş Sabri Özel’den Anneler Günü’ne Özel %20 İndirim

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Sabri Özel Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 8, 2011

Modern ve klasik tasarımları bir arada sunan, yılların değişmeyen markası Sabri Özel, Anneler Günü için seçkin bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon, en değerli varlığı annesine, kendini özel hissettirmek isteyenler için birbirinden şık seçenekler içeriyor.

Zarif ve şık görünmeyi seven, her yaş grubundaki kadına uygun geniş bir koleksiyonla sezona giriş yapan Sabri Özel; anneleri bu yaz pembe trikolarıyla, şifonlarıyla, satenleriyle karşılıyor.

Triko ve penyeyi; ipek, şifon kumaşlarla birleştirip, taşlı ve işlemeli detaylarıyla fark yaratan Sabri Özel, renk konusunda da gösterdiği özenli seçim ile kadın koleksiyonunda çağdaş bir şıklığın ve zarafetin ortaya çıkmasını sağlıyor.

Etnik nakışlarla bezenen, detay sever tasarımlarıyla ilgi çeken koleksiyon, günümüz stilini yenilikçi küçük detaylarla zenginleştirip, yılların tecrübesiyle bütünleştirerek annelere sunuyor.

Annenizi mutlu edecek ömürlük hediyeler sunan bu şık koleksiyon, Anneler Günü indirimiyle Sabri Özel Mağazaları’nda sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT