Sabri Özel’den Bayram İndirimi

Alışveriş Alışveriş Sabri Özel’den Bayram İndirimi

Tarihler: 29 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Sabri Özel Mağazaları’nı ziyaret edenler bayramda yeni sezon ürünlerinde %50 indirimle alışveriş yaparak, fiyat avantajından yararlanıyor.

Modern ve klasik tasarımları bir arada sunan, yılların değişmeyen markası Sabri Özel, İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda farklı form ve renklerle tasarlanan konseptiyle erkeklere rahat, şık, renkli ve sofistike bir görünüm kazandırıyor. Sezona iddialı bir giriş yapan İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu’nda da zarafet ve şıklığı harmanlıyor.

Sabri Özel, 2011 İlkbahar-Yaz sezonunda, erkeklere 4 konseptten oluşan bir koleksiyon hazırlarken; kadınlara da sezonun renkleri ve kumaşlarını, taşlı ve işlemeli detaylarla birlikte sunuyor. Sabri Özel, uyguladığı erken sezon indirimiyle de günün modasını takip etmeyi sevenlere alışverişi daha da cazip hale getiriyor.

Sabri Özel 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Ekose gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar ve tek ceketlerle kombinlenen chino pantolonlar ile Erkek Koleksiyonu’nda modanın ritmi yakalanıyor. Marine etkisi veren lacivert, kırmızı, beyaz ve saksın vazgeçilmez uyumu, enine-boyuna çizgilerin kullanıldığı gömlekler ve t-shirtler ile kombinlenerek koleksiyonda yerini alıyor. Kırmızı, yeşil, mavi ve pembenin en canlı hallerini üstlerinde görmek isteyen erkekler de bu yaz alışverişlerini Sabri Özel’den yapıyor. Klasikten vazgeçemeyenler için siyah, koyu lacivert, füme, gri tonlarının yanında bej ve buz mavisi kullanılarak klas ve rahatlık birlikte sunuluyor.

Sabri Özel Erkek Koleksiyonu’nda sunduğu şıklığı 2011 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu’nda da ortaya çıkarıyor. Kendini zarif ve şık hissetmek isteyen her yaş grubuna hitap eden Sabri Özel; İlkbahar-Yaz sezonunda kadınları düşlerin en masum rengi pembe trikolarıyla, şifonlarıyla, satenleriyle karşılıyor. Etnik nakışlarla bezenen koleksiyon, detay sever tasarımlarıyla günümüz stilini yılların tecrübesiyle bütünleştirerek sizlere sunuyor. Triko ve penyeyi; ipek, şifon kumaşlarla birleştirip, taşlı ve işlemeli detaylarıyla fark yaratan Sabri Özel, sezonun favori rengi olan pudra rengini, mint ve beyaz ile kombine ederek koleksiyonda her sezonun vazgeçilmezi olan beyaz, lacivert ve kırmızı gibi marine renklerden de vazgeçmiyor.

Kadınların günlük ve iş yaşamında, gece-gündüz özel davetlerde ve hafta sonlarında kullanabileceği, gardırobundaki farklı ürünlerle birlikte de kombinleyeceği; erkeklerin de rahatlık, şıklık ve dinamizmi aynı adreste bulabileceği tasarımlar Sabri Özel Mağazaları’nda indirim fırsatıyla seçkin konuklarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT