Sabri Özel’den Ocak Ayına Özel %50 İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Sabri Özel’den Ocak Ayına Özel %50 İndirim Fırsatı

Tarihler: 14 Ocak 2011 Cuma ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

Ocak ayının soğuk havasını Sabri Özel kış koleksiyonu ile %50 indirimle ısıtmaya ne dersiniz?

Sabri Özel sadelik ve şıklığın bir arada yansıtıldığı ürün grupları ile bu sezonda da dikkat çekiyor. Ocak ayı boyunca tüm ürünlerde %50 indirim fırsatı sunan Sabri Özel, uyumlu renk kombinasyonları ile göz dolduruyor.

Tarz yaratan ürünleriyle, moda dünyasında adından sıkça bahsettiren Sabri Özel, Ocak ayında yaptığı indirimlerle moda severlerin yine gözdesi olacak. 2011 yılına herkes, Türkiye çapındaki tüm mağazalarında geçerli olacak özel indirim avantajı sunan, Sabri Özel şıklığı ile girecek.

2011 koleksiyonunda; iş toplantılarından, şık akşam yemeklerine, özel toplantılardan, günlük kullanıma kadar kaliteli ve sıradışı ürünler %50 indirimle Sabri Özel mağazalarında kalite tutkunlarını bekliyor.

Kış renklerinin hakim olduğu Sonbahar-Kış koleksiyonunda gri, siyah, lacivert ve kahve tonlarının yanı sıra koyu kırmızı, bordo, nefti yeşili ürünler göz kamaştırıyor. Erkek modellerinde kabanlar, kazaklar, İtalyan tarzı takım elbiseler yer alırken bayanlar için ise triko elbiseler ve örgü hırkalar bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT