Saç Dökülmesinde % 48 Azalma

Alışveriş Alışveriş Saç Dökülmesinde % 48 Azalma

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 08 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Eugene Perrma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eki 8, 2011
ÇOK PARA DÖKTÜNÜZ AMA SAÇLARINIZ HALA DÖKÜLÜYOR DÖKÜLMEYE SON SAÇ DÖKÜLMESİNDE %48 AZALMA

Fransa’nın 1 numaralı erkek saç bakım serisi EUGENE PERMA’dan dökülmeye karşı program!

Yıllardır saç kozmetiği ürünleri geliştiren EUGENE PERMA şimdi de “dökülmeye karşı programı” sunuyor. İçeriğinde bulunan ve Cognis laboratuvarlarının işbirliği ile geliştirilen, alternatif doğal tıp ürünü olan Trichodyn etken maddesi, saç dökülmesinin başlıca sebeplerine karşı etkin bir mücadele sağlıyor. Trichodyn 4 aşamada etki ediyor: saç köklerini uyarıyor, yeniden canlandırıyor, koruma altına alıyor, güçlendiriyor ve saç dökülemlerini %48 oranında azaltıyor.

SAÇ DÖKÜLMESİNDE DEVRİM
Eugene Perma Dökülmeye Karşı Program, 2 aşamadan oluşuyor ve 4 ürün içeriyor;
Bakım programı: Canlandırıcı özellikleri ile bilinen Yeni Gine biberi ve %10 gibi yüksek bir oranda Trichodyn içeren ve durulanmadan kullanılan Eugene Perma Saç Dökülmesine Karşı Ampuller, 6 haftalık bir bakım programı dahilinde kullanılıyor. Düzenli kullanımda saç dökülmesini %48 oranında azalttığı klinik plasebo testler ile kanıtlanmış olan ampuller ile birlikte bakım esnasında “Eugene Perma Yoğun Dökülmelere Karşı Şampuan”ın kullanılması etkili sonuçlar veriyor. Eugene Perma bakım programının senede 2 veya 3 kere saç dökülmesinin yoğun olduğu mevsim geçişlerinde uygulanması tavsiye ediliyor.

Koruma programı: Dökülmelere karşı bakım programı uygulanmadığı dönemlerde Eugene Perma, yine aynı Trichodyn maddesini içeren iki ürün, “Eugene Perma Dökülmeye Karşı Günlük Şampuan” ile durulanmayan ve saç köklerini koruma altında tutan “Eugene Perma Dökülmeye Karşı Serum”u tavsiye ediyor.

“Eugene Perma Dökülmeye Karşı Program”, seçkin eczane ve parfümerilerde satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT