Saç dökülmesine karşı yenileyici bioformül: Bioblas

Alışveriş Alışveriş Saç dökülmesine karşı yenileyici bioformül: Bioblas

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: BIOBLAS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
Saç dökülmesine karşı "yenileyici bioformül" BIOBLAS Saç Bakım Serisi
Doğa ve bilimi birleştirerek oluşturduğu özel formüller ile kişisel bakım konusunda çözümler sunan B’IOTA Laboratuvarları, kişisel bakım kategorisindeki ilk ürün grubu "Saç Bakım Serisi" olan yeni markası Bioblas’ı tüketicilerin beğenisine sundu.
"Güzelliğinize sağlık katar!..." sloganıyla market ve parfümerilerde satışa sunulan Bioblas Saç Bakım Serisi`nde saç dökülmesine karşı etkili "Bioblas Şampuan", "Bioblas Balsam", "Bioblas Şekillendirici ve Koruyucu Krem" ve "Bioblas Serum" yer alıyor; serinin şampuan grubunda ise "kepeğe karşı etkili", "kuru, yıpranmış ve boyalı saçlar", "normal saçlar" ve "yağlı saçlar" için alternatifler bulunuyor.

Bioblas Saç Bakım Serisi`ndeki ürünler düzenli kullanımla saç dökülmesini önleme, saç oluşumunda artış ve saç köklerinde güçlenme sağlamanın yanı sıra saçlara dolgunluk, canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Ürünlerin etkinliği ve güvenilirliği İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Tıp Fakültesi ile dünyanın sayılı laboratuvarlarından Almanya Dermatest Araştırma Kliniği’nde yapılan testlerle kanıtlanırken yan etkisinin bulunmadığı, alerjik bir reaksiyona neden olmadığı ve pH değerinin saç derisine ve cilde uyumlu olduğu da saptandı. Bioblas Saç Dökülmesine karşı şampuan ve serumu birlikte 4 ay boyunca düzenli olarak kullanan kişilerle yapılan klinik testlerde, kullanıcıların %80’inde saç dökülmesinde azalma, %70’inde saç miktarında artış gözlemlendi.
Mevsimsel saç dökülmesi sorunu yaşayanların yanı sıra özellikle doğum, stres ve yorgunluk nedeniyle saçları dökülen hanımlara yönelik hazırlanan medikal formüllü Bioblas, "güzelliğe sağlık kazandırmayı" vaad ediyor.
Haziran ayı itibarıyla market ve parfümerilerde satışa sunulan Bioblas Saç Bakım Serisi`nin fiyatları ise şu şekilde :
Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 9,75YTL.
Saç Dökülmesine Karşı Balsam 9,75YTL.
Saç Dökülmesine Karşı Şekillendirici ve Koruyucu Krem 12,75YTL.
Saç Dökülmesine Karşı Serum 59YTL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT