Saçınız Bu Bakımı Hak Ediyor

Alışveriş Alışveriş Saçınız Bu Bakımı Hak Ediyor

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Biorichi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

Yıpranma, kaşınma ve dökülme gibi sorunlara karşı ikili etki gösteren Biorichi Saç Bakım Seti ile güzelliğinizin aynası saçlarınıza hak ettikleri bakımı yapın.

Güzelliğinizi yansıtan saçınıza hak ettiği özeni gösteriyor musunuz? Banyoda, ayna karşısında saatler geçirmenize rağmen dökülme ve yıpranmanın önüne geçemiyor musunuz? Yıpranma, kaşıntı ve zamanından önce dökülme gibi sorunlar ikili etkiye sahip Biorichi Saç Bakım Seti ile son buluyor.

Şampuan ve tentürden oluşan, şifalı bitki özlerinin yanında çeşitli vitaminler içeren Biorichi Saç Bakım Seti, saç dökülmesi, saç diplerinin kaşınması ve diğer yapısal hasarlara karşı güçlü bakım uygulamayı sağlıyor ve iyileştirici etki yapıyor.

Biorichi Saç Bakım Seti’nin bir parçası olan saç şampuanı, yıpranmaları, kaşıntıları ve buna bağlı olarak gelişen dökülmeleri önleyen özel bir karışımdan oluşuyor. İçeriğinde bulunan kükürt, amino asitler gibi saç bakım araştırmalarının çok yönlü yoğunlaştırılmış aktif maddeleri sayesinde dış etkenlerin olumsuz etkilerine maruz kalan saç tellerini özenle temizleyen şampuan, saçların kurumasını da önlüyor. Ayrıca, bu özel şampuanın içeriğinde yer alan B vitaminleri, ısırgan otu, huş ağacı, at kestanesi ve at kuyruğu özü de hücre dokularının ihtiyaç duyduğu besin maddelerini sağlayarak deriye canlılık kazandırıyor. Şampuanın önemli artılarından biri de sentetik kokular içermemesi.

Biorichi Saç Bakım Seti’nin diğer parçası olan saç tentürü ise bitkilerden elde edilen aktif maddeler içeren bir saç besini. Bu maddeler ürünün kendine özgü kokusunun da kaynağını oluşturuyor.

2 x 100 ml’lik iki üründen oluşan Biorichi Saç Bakım Seti Türkiye’de Petra tarafından satışa sunuluyor. Setin satış fiyatı ise 46 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT