Saçınız Profesyonel Matrix Ürünleriyle Güzelleşiyor

Alışveriş Alışveriş Saçınız Profesyonel Matrix Ürünleriyle Güzelleşiyor

Tarihler: 16 Haziran 2008 Pazartesi ~ 23 Haziran 2008 Pazartesi

Firma: Matrix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2008 ~ Haz 23, 2008
SAÇINIZ PROFESYONEL MATRIX ÜRÜNLERİYLE GÜZELLEŞİYOR
Yaklaşık otuz yıldır kadınların saçlarına usta bir dokunuşla güzellik ve ışıltı katan Matrix, Amerika’nın bir numaralı profesyonel saç bakım ve boya markası. Ünlü bir kuaför olan Arnie Miller tarafından 1980 yılında yaratılan Matrix, bugün Türkiye’de her geçen gün profesyonel kuaförlerin salonlarını zenginleştiriyor. Profesyoneller de güvendikleri Matrix ürünleriyle kadınların saçlarını renklendiriyor, güzelleştiriyor.
Saç bakımında da bitkisel ürünleriyle devrim yaratan Matrix, profesyonel ürünler pazarında yenilikçi, modern ve cesur bir yaklaşımla liderliğe oynamaya devam ediyor.

Matrix ile saçlarınızı şımartın!
Pozitif enerji, profesyonel tutku ve akıllı teknoloji... İşte Matrix ürün teknolojisini anlatan ve dünyadaki her kadına ulaşmak için büyük bir güç veren değerler. Matrix sahip olduğu büyük tutkuyu kadınlarla paylaşıyor ve onların saçlarına dokunarak yaşamlarına farklı ve renkli yepyeni bir boyut getiriyor. Günün stresinden uzaklaşıp kuaforünüzün ellerinde kendinizi renklerin coşkusuna veya saç bakımının huzuruna bırakmak...bazen yeniden doğmak, bazen doğal güzelliğinizi keşfetmek... Evet gerçekten buna ihtiyacımız var. Matrix her kadının kendini şımartmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyor ve her ürününü bu amaçla özenli araştırmalarla L’Oreal laboratuvarlarının gücüyle yaratıyor. Yediden yetmişe tüm kadınlar için saçlarını şımartabilecekleri bir Matrix ürünü mutlaka vardır. Sunduğu koleksiyonlar ve geniş ürün yelpazesi ile Matrix güzellik anlayışınıza enerji ve cesaret getiriyor.

ŞEBNEM DÖNMEZ İLE SOCOLOR.beauty YENİLENDİ
Kadınların saçlarını ışıltılı bir şekilde renklendiren Matrix’in yenilenen boya serisi SOCOLOR.beauty sezonun trendine uygun yepyeni renklerinin çekimini markaya uygun kişiliği ile dikkat çeken Şebnem Dönmez ile ilk defa Türkiye’de gerçekleştirdi.

Şebnem Dönmez’in alımlı ve pozitif güzelliği markanın yenilenen saç kataloglarında yerini aldı. Dünya ile eşzamanlı olarak sunulan bu ürünlerdeki yeni formül içeriğindeki Cera-oil Bakım Kompleksi saçlarda sonsuz bakım etkisi yaratıyor. Ürün, saç bakımında üstünlüğü kanıtlanmış seramid içeren ilk ve tek boya. L’Oreal Matrix Araştırma ve Geliştirme Laboratuvarında geliştirilen Colorgrip akıllı teknolojisi rengin parlaklığını uzun süre korumasını sağlıyor. Özel polimerler saç yapısını güçlendirirken, doğal jojoba yağı saçı besliyor, daha da ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. SOCOLOR.beauty, saçınızda ikinci boyamaya (20 şampuanlamaya) kadar kalıcı bir bakım etkisi yaratıyor. Kahvelerden sarılara, herkesin sahip olmak isteyebileceği doğal ve yoğun renk seçenekleri barındıran Neutral Warms, Sıcak Ana Renkler zengin görünümleri ve parlaklıkları ile kadınların aklını başından alsa da saçlarından alamayacak. Bu çarpıcı renkler ile güzellik daha doğal ve daha sıcak bir yüze bürünecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT