Saçlar Nevacare ile Sakinleşiyor

Alışveriş Alışveriş Saçlar Nevacare ile Sakinleşiyor

Tarihler: 22 Mart 2011 Salı ~ 22 Nisan 2011 Cuma

Firma: Nevacare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2011 ~ Nis 22, 2011

SAÇLAR NEVACARE İLE SAKİNLEŞİYOR

Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile saçlarınızın daha yumuşak, ipeksi olduğunu, güçlendiğini, elektriklenmediğini ve kolay şekil aldığını anında fark edeceksiniz. Türkiye’nin en çok tercih edilen saç bakım markası Neva Kozmetik, yüksek ısıda şekillendirilen saçları yıpranmaya karşı koruyan ve bakım sağlayan ideal bir ürün sunuyor: Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum.

Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile, saçlar her zaman parlak ve bakımlı görünüyor. İlk kullanımdan itibaren farkını hissedeceksiniz

Yıkamalardan sonra, fön öncesi veya ardından kullanılan Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile saçlar, yüksek sıcağa maruz kaldıktan sonra bile parlak, sağlıklı ve göz alıcı görünümünden hiçbir şey kaybetmiyor.

Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum formülündeki özel aktif maddelerle saç telini bakım yaparak koruyor, saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Her tip saça uygulanabilecek Glossing Serum’dan sadece 1 damla kullanmanız yeterli.

Glossing Serum’un muhteşem yumuşak dokusu ve nefis kokusu ile kendinizi iyi hissetmenin zevkini yaşayın.

Fiyatı: 17 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT