Saçlarda Sonbahar Rengi: Akaju Kızıl Kestane

Alışveriş Alışveriş Saçlarda Sonbahar Rengi: Akaju Kızıl Kestane

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 31 Ekim 2011 Pazartesi

Firma: Neva Kozmetik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 31, 2011

Neva Kozmetik tarafından yapılan araştırmaya göre, saçını boyatan kadınların yüzde 62,8’i saç rengi olarak kahverengi ve tonlarını tercih ediyor.

Kahve tonlarını seven Türk kadınına, gizemli ve çekici bir hava katmak için NEVACOLOR, yeni Premium Krem Saç Boyası serisinden 4.65 Akaju Kızıl Kestane’yi sunuyor.

Sonbaharın esintisini hissettiğimiz şu günlerde yazın yıpranan saçlarınızı bakıma almanızın zamanı geldi. Yaz mevsiminde güneşin, denizin ve havuzun yıprattığı saçlarınıza yeniden canlılık kazandırmak ve güçlü bir görünüm elde etmek için NEVACOLOR 4.65 Akaju Kızıl Kestane’yi deneyin.

Özellikle beyaz ve buğday tenli iseniz, NEVACOLOR 4.65 Akaju Kızıl Kestane ile saçlarınız ve teninizin mükemmel uyum yakaladığını görecek ve kendinizi gerçekten iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. NEVACOLOR’un 4.65 Akaju kahve rengiyle yarattığı çekici derinlik ve renk yoğunluğunun gizemli etkisi, kadının davetkar ve tutkulu kimliğini ön plana çıkarıyor.

NEVACOLOR Premium’un formülündeki Kolajen ve Pirinç Proteini boyanın rengini saça kolayca yerleştirirken, içeriğindeki Bambu Özü ve Hint Yağı, saç köklerinin güçlenmesini sağlıyor.

NEVACOLOR Premium Krem Saç Boyası, geniş renk yelpazesine eklenen 23 yeni renk seçeneğiyle, sizi hayal ettiğiniz her renge kavuşturarak, içinizdeki feminen sihri ön plana çıkaracak.

Fiyatı: 10 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT