Saçlarınızın Işıltısını Sağlıklı Tamamlayın

Alışveriş Alışveriş Saçlarınızın Işıltısını Sağlıklı Tamamlayın

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Orjin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Tüm ürünlerinde sağlığı hedef alan orjin’den her saç tipine uygun bir saç bakım seti. Tonik ve şampuandan oluşan set, kolay kullanılabilirliğiyle size saçlarınızın duyduğu temizlik, parlaklık ve bakımı sağlar.

Orjin tonik; Formülünde bulunan doğal maddeler sayesinde ter gözeneklerini açarak saç derisine nefes aldırıp, üzüntü ve stres gerilimlerini rahatlatır. Kılcal damarlara baskı yapan toksin maddelerin dışarı atılmasıyla saçların vücudumuzdan gerekli besini almalarını sağlar.

Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olup saçlara hacim kazandırır. Saç yıpranmalarını ve kırılmalarını da önler.

Orjin Şampuan; İçeriğinde zararlı kimyasal içermediğinden saç derisini tahriş etmeden derinlemesine temizleyerek saç derisinin yapısını güçlendirir. Saçları kökten uca besleyerek yıpranmalarını önler. Kepeğe karşı etkilidir. Saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Anti bakteriyeldir. Saç köklerinde oluşan mantar, maya, sivilce, aşırı yağlanma ve kaşıntıya kaşıntı gibi saç derisi sorunlarına karşı da etkilidir.

Setin fiyatı da oldukça ekonomik, sadece 89 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT