Sağlığınız İçin: Kalp Yogası

Alışveriş Alışveriş Sağlığınız İçin: Kalp Yogası

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 05 Eylül 2008 Cuma

Firma: İkarus Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 5, 2008

Kitabın adı: KALP YOGASI
Yazar adı: Prof. Dr. Bingür Sönmez, Dr. Neslihan İskit, Dr.Selim Tansal
Kitap Hakkında:
Günümüzde kalp hastalıkları genç yaşlı demeden pek çok insanın yaşam kalitesini düşürüyor.Çağımızın bireylere sürekli stres yükleyen yapısı da kalp rahatsızlıklarının hem ortaya çıkmasına hem de tedavi sürecinin uzamasına neden oluyor.

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, hastalarının kalp ameliyatlarından sonra günlük yaşama katılmada sorunlar yaşadığını gözlemlemiş, buna bir çözüm bulmak için değerli uzmanlar Neslihan İskit ve Selim Tansal ile birlikte kalp hastaları için bir yoga terapi yöntemi geliştirilmiştir.

Kalp Yogası’nda her hareket ayrıntılı olarak anlatıldığı gibi fotoğraflarla da gösteriliyor. Ayrıca sağlık için ne gibi faydaları olduğu da belirtiliyor. Basit, yormayan, çok kısa bir zamanda yapılan bu hareketlerin, kalp hastalarının çok daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağladığı hem uzmanlar hem de hastalar tarafından kanıtlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT