Sağlığınıza `KİM` Sahip Çıkıyor…

Alışveriş Alışveriş Sağlığınıza `KİM` Sahip Çıkıyor…

Tarihler: 05 Kasım 2007 Pazartesi ~ 07 Kasım 2007 Çarşamba

Firma: Kim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2007 ~ Kas 7, 2007
Sağlığınıza “KİM” Sahip Çıkıyor…
Kuraklık sorununa duyarsız kalmayarak sosyal sorumluluk bilinciyle bir süre önce “Suyumuza KİM Sahip Çıkacak” kampanyası başlatan Kazançlı İstanbul Marketleri “KİM”, sağlığınıza da sahip çıkıyor.
İstanbul’daki 33 şubesiyle “kaliteli ve indirimli” alışverişin adresi olan KİM Marketler, müşterilerine hizmette insan sağlığını ön planda tutuyor.

Sebze ve meyveler Antalya bahçelerinden
KİM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ersan, 10 yılı geride bıraktıkları perakende sektöründe KİM Marketler olarak, birinci önceliklerinin kaliteli hizmet olduğunu ifade etti. Tüm şubelerinde, müşterilere sundukları bütün ürünlerin sağlıklı gıda koşullarına uygun olduğunu söyleyen Ersan, sebze ve meyve reyonlarındaki tüm ürünlerin, Antalya bahçelerinden getirtildiğini söyledi.
KİM müşterilerine, manav reyonlarında her gün taze olarak sunulan sebze ve meyvelerin hormon testinden geçirilmiş olduklarının altını çizen Atilla Ersan, müşteriye servis ettikleri tüm unlu mamullerin de gıda tüzüğüne uygun olduğunu vurguladı.
Su tüketiminde tasarrufa yönlendiren kampanyaların en büyüğü olan “Suyumuza KİM Sahip Çıkacak” adlı kampanya, halen devam ediyor. KİM yönetimi, ödüllü kampanyaya ilginin hayli yoğun olduğunu söylüyor.
KİM GRUP
Tel: 0212 489 21 21
www.kimgrup.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT