Sağlıklı Bronzlaşmak İsteyenlere Petra’dan İki Yeni Ürün

Alışveriş Alışveriş Sağlıklı Bronzlaşmak İsteyenlere Petra’dan İki Yeni Ürün

Tarihler: 18 Mayıs 2012 Cuma ~ 18 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Petra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2012 ~ Tem 18, 2012

En iyileri bir çatı altında toplayan Petra, Biorichi markalı yeni güneş serisi ürünlerini tanıttı. Petra’nın yeni ürünleri olan Güneş Sütü ve Güneş Yağı, güneşin zararlı etkilerini ortadan kaldırırken, kusursuz ve uzun süreli bronzluk sağlıyor.

Türkiye’de doğrudan pazarlama sektörünün ilk ve en önemli temsilcileri arasında bulunan Petra, doğaya saygılı ve yenilikçi özellikler taşıyan ürünlerle portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. Petra, bronzlaşırken güneşin zararlı etkilerinden korunmak isteyenlere Biorichi markalı iki yeni ürünü olan Güneş Sütü ve Güneş Yağı’nı sunuyor.

Hassas ciltlerin ve açık tenlerin etkili koruyucusu

Kolay sürülen, hızlı emilen ve ciltte kalıntı bırakmayan Biorichi Güneş Sütü, güneş ışınlarına karşı hassas ve bronzlaşmamış ciltler için yoğun koruma sağlıyor. Cildi güneş yanıklarına, olası cilt hasarlarına ve erken cilt yaşlanmasına karşı korumaya da yardımcı olan Biorichi Güneş Sütü, sağlıklı bir biçimde bronzlaşırken cilt bakımı yapmak isteyenler için rakipsiz bir ürün olarak öne çıkıyor. Cildi güneşten gelen UVA ve UVB ışınlarının zararlı ve yıpratıcı etkilerine karşı etkin şekilde koruyan Biorichi Güneş Sütü, içeriğinde yer alan E vitamini ile besleyici ve nemlendirici özellikler de taşıyor. Ürünün güneşe çıkmadan 15-20 dakika önce kullanılması öneriliyor. Ürünün 200 ml’lik ambalajında SPF 15 ve 150 ml’lik ambalajında da SPF 30 alternatifleri bulunuyor.(200 ml – 56 TL) (150 ml – 56 TL)

Hızlı bronzlaşmak isteyenlere tam destek

Biorichi Güneş Yağı, koyu tenli ve güneş ışınlarına karşı hassas olmayan ciltler için hızlı ve kalıcı bronzluk sağlıyor. Cildi güneşten gelen UVA ve UVB ışınlarının zararlı ve yıpratıcı etkilerine karşı koruyan ürün, içeriğindeki kakao yağı sayesinde hızlı ve uzun süreli bronzluğun kapılarını açıyor. E vitamini ile cildi besleyen ve nemlendiren Biorichi Güneş Yağı, suya karşı dayanıklılığı ile de dikkat çekiyor. (200 ml – 43 TL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT