Sağlıklı Yaşamı Tercih Edenler Artık Mega Tea İçecek

Alışveriş Alışveriş Sağlıklı Yaşamı Tercih Edenler Artık Mega Tea İçecek

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Mega Tea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Oca 8, 2011
Sağlıklı yaşamı tercih edenler artık Mega Tea içecek

Doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürünlerinden sonra şimdi de organik çay markası Mega Tea’yi tüketicilerin beğenisine sunan GNC Türkiye, “Mega Tea ile hem bitkilerdeki maddelerin faydalı etkilerinden yararlanın hem de günlük sıvı ihtiyacınızı karşılamaya destek olun” mesajı veriyor.

Altı ayrı çeşitten oluşan Mega Tea Organik çaylarının en dikkat çekici çeşidi ise kırmızı çay olarak da bilinen Mega Tea Rooibos Çay’ı. GNC Türkiye, Mega Tea organik ürün konseptiyle; insan ve çevre sağlığına önem verenlerin ilk tercihi olacak.

Türkiye’de ‘iyi yaşam’ konseptiyle 15 yıldan bu yana hizmet veren GNC Türkiye; doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürünlerine şimdi de organik bitkisel çayları ekledi. GNC Türkiye mağazalarından satışa sunulan organik Mega Tea çayları, sağlıklı yaşamı ilke edinenlerin ilk markası olacak.

Vücudun günlük ihtiyacı olan sıvının; su, maden suyu, su karıştırılmış meyve ve sebze sularının yanı sıra, bu ihtiyacı karşılamaya destek olan organik çayın, faydalarını dikkate alarak Mega Tea’yi tüketicilerin beğenisine sunan GNC Türkiye,“Mega Tea ile hem bitkilerdeki maddelerin faydalı etkilerinden yararlanın hem de günlük sıvı ihtiyacınızı karşılamaya destek olun” mesajını veriyor.

Tüm ürünlerinde “Siz bir mucizesiniz” felsefesini benimseyen GNC Türkiye’nin yeni ürünü Mega Tea; farklı ihtiyaçlar dikkate alınarak GNC Türkiye’ye özel olarak Almanya’da formüle edildi. Organik sertifikalı Mega tea, ‘Rooibos’, ‘Yeşil’, ‘Form’, ‘Relax’, ‘Ekinezya’ ve ‘Isırgan’ olmak üzere altı çeşitten oluşuyor.

Mega Tea’in en dikkat çekici ürünü “Kırmızı Çay” olarak da bilinen ‘Mega Tea Organik Rooibos Çayı’ Güney Afrika’nın batısında bulunan Cedarberg dağlarında yetişiyor. İğne gibi yeşil yapraklara sahip Rooibos bitkisinden organik olarak üretilen Rooibos Mega Tea antioksidan özelliğinin yanı sıra kafein de içermiyor.

“Mega Tea Organik Isırgan Çayı”, vitamin ve minerallerce zengin yapraklarıyla mevsim geçişlerinde destek sağlarken; “Mega Tea Organik Form Çayı’”da; kilo kontrol programlarını destekler. Mega Tea’ in yorgunluğu tatlı bir huzura çevirmek isteyenlere yönelik çeşidi ise; “Mega Tea Organik Relax Çayı” dır.

Antioksidan özelliği ile bilinen ‘Mega Tea Organik Yeşil Çay’ ve dört mevsim tüketilebilecek güzel aromalı ‘Mega Tea Organik Ekinezeya Çay’ı ise Mega Tea’in diğer organik çay çeşitleri.

Organik ürün konseptiyle, insan ve çevre sağlığına önem verenlerin ilk tercihi olacak Mega Tea’ler isteğe bağlı olarak sıcak ya da soğuk tüketilebiliyor.

Mega Tea Organik Çay’lar, GNC Türkiye’nin 16 şehre yayılmış toplam 59 mağazasında satışa sunuluyor. www.gnc.com.tr adresinden online alışveriş yapma imkanının da olduğu GNC ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 444 0 GNC’yi (462) de arayabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT