Samsung Akıllı Teknolojiyi Yemeklere Taşıyor, Mutfaklarda Yer Açıyor

Alışveriş Alışveriş Samsung Akıllı Teknolojiyi Yemeklere Taşıyor, Mutfaklarda Yer Açıyor

Tarihler: 03 Nisan 2012 Salı ~ 03 Haziran 2012 Pazar

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2012 ~ Haz 3, 2012

Samsung beyaz eşya ailesine yeni katılan 2012 ‘En İyi Ürün Dizaynı’ ödüllü Samsung O’table indüksiyonlu portatif ocak, mutfağınızda yer açarken akıllı teknolojisi ile enerji tasarrufu sağlıyor.

Tüketici elektroniğinin lider ismi Samsung, seramik ve cam teknolojisini akıllı dizaynla buluşturduğu taşınabilir indüksiyonlu ocak O’table teknolojiye lezzet katıyor, akıllı teknolojisi ile enerji tasarrufu sağlıyor.

“En iyi ürün tasarım ödüllü” O’table hem çekici hem pratik

Dünyanın ilk renkli portatif indüksiyonlu ocağı olan O’table; sezgisel dokunmatik kontrol paneli, yenilikçi ürün tasarımı, kolay ara yüzü, 3.4kg ağırlık ve 56.6 mm inceliğe sahip taşınabilir boyutları ile 2012 IF Tasarım ödüllerinde en iyi ürün tasarım ödülünün sahibi oldu.

Akıllı Teknolojiyle bütünleşen dikkat çekici dizayn

Taşınabilir ve ufak boyutuyla mutfaklarda yer açan, kullanıcılara yemek yaparken büyük bir rahatlık ve kullanım kolaylığı sunan Samsung indüksiyonlu ocak O’table akıllı teknolojiyi tasarımla buluşturuyor. O’table’in mavi, kırmızı, yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle sunulan renkli seramik camı mutfakların dekoruna ayrı bir hava katarken sahip olduğu yüksek ısı rezistans ile yemeklerin sıcaklığı uzun süre muhafaza ediliyor.

O’table ile yemek yapmak hem keyifli hem güvenli

İndüksiyonlu O’table, özel sensörleri sayesinde üstüne konulan tencereyi anında algılar. Pişirme sırasında ısıyı yalnızca tencerenintabanıyla sınırlı tutar ve sadece istenen bölgeyi ısıtarak enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca ocak yüzeyini ısıtmadığı için kolayca temizlenir. O’table’ın, LED aydınlatmalı dokunmatik kontrol paneli sayesinde pişirme ısısı otomatik olarak ayarlanarak pişirme, kaynatma ve ısıtma işlemleri hazır olduğunda kullanıcıya uyarı verir.

Akıllı teknolojiyi mutfaklara taşıyan O’table; sahip olduğu üstün güvenlik sistemiyle de evlerde oluşabilecek kazaları önlüyor. O’table, yemeklerin taşmasını engelleyen güvenli kapatma sistemi ve çocuk kilidi ile kullanıcılarına kendilerini her zaman emniyette hissettirir.

O’table ile sosyal ortamlarda yemek pişirmek daha keyifli hale gelecek

Portatif özelliğiyle her yere kolaylıkla taşınabilen Samsung O’table arkadaşlarınızı ağırladığınız eğlenceli zamanlarda, yemek pişirmeyi daha da keyifli hale getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT